Inici -> Ajuntament

Vila-real mostra el seu suport a les persones refugiades a través de la música

dimecres, 15 de juny de 2022

Presentació del Refugi-Fest de Creu Roja

La plaça Major de Vila-real acollirà dissabte que ve el primer festival solidari de música a favor de les persones refugiades. La iniciativa, que porta per títol Refugi-Fest arriba de la mà de Creu Roja, amb motiu del Dia de les Persones Refugiades i té com a objectiu la integració i la sensibilització a través d'un ambient ludicofestiu.

L'Ajuntament de Vila-real, que col·labora de manera activa amb totes les activitats i projectes que Creu Roja desenvolupa a la ciutat, ha volgut mostrar el seu suport a aquesta iniciativa. Cal recordar que l'Ajuntament de Vila-real treballa en col·laboració amb Creu Roja i altres entitats socials per a donar resposta a l'arribada de persones refugiades, de l'Afganistan durant 2021 i enguany, Ucraïna.

L'organització humanitària disposa de 29 places d'acolliment a la ciutat, i entre les seues funcions destaca l'acompanyament integral, l'assistència jurídica, el suport psicològic, l'aprenentatge de l'idioma i la formació, amb la finalitat d'afavorir i facilitar la seua inclusió en la societat.

El Refugi-Fest se celebrarà dissabte 18 de juny en horari de 17.00 a 23.00 hores, i comptarà amb les actuacions de Punkaderia Batukada, que obrirà el festival i omplirà de ritme la plaça, Jamzú, Una, i l'actuació de l'Escola Municipal de Dansa. A més, Creu Roja realitzarà una rifa solidària amb el suport d'Ucovi, Ashiovi, i Fundació Caixa Rural Vila-real, així com jocs i activitats de sensibilització sobre la situació que viuen les persones refugiades.

Descàrrega d’arxius

Descargar archivo

Cartell Refugi-Fest
Tipus d'arxiu: PNG | Valencià

Galeria multimèdia

Documents

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es