Inici

El Patronat de Fundació Globalis aprova per unanimitat els comptes anuals de 2021

dijous, 16 de juny de 2022

El Patronat de Fundació Globalis aprova per unanimitat els comptes anuals de 2021

El Patronat de la Fundació Globalis s'ha reunit aquest dijous, 16 de juny, a les 12.30 hores en segona convocatòria i ha aprovat per unanimitat els comptes de 2021, al mateix temps que ha fet un balanç positiu de la memòria d'activitats anuals que es van realitzar durant l'any passat.

Entre altres punts de l'ordre del dia, a més de la memòria econòmica, el balanç i el compte de pèrdues i guanys de l'exercici econòmic de 2021, s'ha fet un repàs dels diferents projectes i línies d'actuació que es van dur a terme l'any passat i un control dels quals s'estan duent a terme el 2022.

Els patrons han mostrat la seua satisfacció després que la Fundació Globalis haja estat clau per a aconseguir que la localitat d'Orpesa entre a formar part de la xarxa Innpulso, després d'obtenir la distinció com a Ciutat de la Ciència i la Innovació del Ministeri de Ciència i Innovació, a més de la seua contínua col·laboració amb aquesta xarxa a través de l'Ajuntament de Vila-real, a qui Globalis va ajudar a aconseguir-la el 2011 i les següents renovacions d'aquesta distinció.

A més, des de Globalis, com a únic punt de la Xarxa PI+d+i a la província, s'aposta per la prestació d'ajudes a empreses i emprenedors per a fer créixer el seu negoci. Cal destacar que, en el que portem d'any, Globalis també ha tramitat ajudes a empreses del sector metall, ceràmic, tecnològic, immobiliari, energia, farmàcia i tercer sector per un valor aproximat de 400.000 €.

Aquest 2022, Fundació Globalis continua apostant per activitats que giren entorn de l'educació en valors d'emprenedoria i innovació i pel foment del talent i l'ocupabilitat dels joves de la regió. D'aquesta manera, s'han dut a terme diversos tallers Aula-empresa en els centres educatius de primària de Vila-real i diferents Jornades Talent i Ocupació en els instituts de la localitat, que ho han sol·licitat de manera gratuïta.

D'altra banda, el 2022, Globalis ha realitzat diversos seminaris en línia per a ensenyar tècniques per a conéixer què hi ha darrere de la motivació i l'estudi de la felicitat. Els tallers han estat dirigits especialment a empresaris, treballadors de petites i mitjanes empreses o els que tenen personal al seu càrrec, en definitiva.

En el Patronat de Globalis, s'ha ratificat la necessitat de continuar apostant pels projectes més destacats, com el Fòrum Nacional d'Innovació o els Premis Globalis, als quals les empreses que destaquen per tenir algun component innovador ja poden presentar la seua candidatura en el web https://www.fundacionglobalis.org/projectes/premis-globalis-2022/

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es