Inici -> Ajuntament

Vila-real atÚn la demanda de ve´ns i locals i habilita un pÓrquing provisional durant les obres de l'Estadi de la CerÓmica

dissabte, 18 de juny de 2022

Aparcament provisional habilitat amb motiu de les obres a l'Estadi de la CerÓmica_1

L'Ajuntament de Vila-real habilitarÓ una zona d'aparcament provisional per a donar resposta a la falta de places de pÓrquing a la zona de l'Estadi de la CerÓmica motivada pels treballs d'ampliaciˇ i reforma del camp municipal de futbol. Aquestes obres han obligat a inutilitzar l'espai d'estacionament de la plaša del Llaurador, amb les consegŘents molŔsties per a ve´ns i residents del barri, aixÝ com per als locals d'hostaleria i comerš. Per aix˛, i en resposta a aquestes peticions, el regidor responsable del Departament de Mobilitat, Emilio M. Obiol, ha anunciat que el consistori, a travÚs del Pla especial d'aparcaments, ha arribat a un acord amb el Villarreal CF per a habilitar el pÓrquing situat entre els carrers de Blasco Ibß˝ez i Serra d'Espaneguera, annex a la plaša de Pascual Font de Mora, que el club utilitza els dies de partit.

"GrÓcies al Pla especial d'aparcaments, en els ˙ltims anys hem donat resposta a les necessitats dels ve´ns i ve´nes en diferents zones del municipi, i tambÚ hem contribu´t a reduir la circulaciˇ de vehicles en el centre urbÓ, per a una ciutat mÚs sostenible i amable", recalca el regidor de Mobilitat. En aquest cas, Obiol assenyala que "som conscients de les molŔsties que les obres de l'Estadi de la CerÓmica estan generant a la ciutadania, especialment als ve´ns i ve´nes del barri i als establiments d'hostaleria i comercials, per la qual cosa reiterem les disculpes i volem donar soluciˇ al problema de la falta d'aparcament que s'ha generat pel fet que les obres de l'estadi afecten tambÚ part de la plaša del Llaurador".

La soluciˇ acordada per l'Ajuntament i el Villarreal CF passa per obrir al p˙blic les 24 hores el pÓrquing que el club utilitza els dies de partit per als seus abonats, situat a escassos metres de la plaša del Llaurador. "D'aquesta manera, tant els ve´ns com visitants, clients dels establiments de la zona i la ciutadania en general podran estacionar els seus vehicles en aquest aparcament", detalla el regidor, qui remarca que "la mesura es mantindrÓ vigent mentre duren les obres de l'Estadi de la CerÓmica".

El projecte de transformaciˇ de l'Estadi de la CerÓmica que estÓ actualment en execuciˇ generarÓ 3.000 metres quadrats d'espai p˙blic a l'entorn dels carrers  de BenicÓssim i Almassora, i sobretot dotarÓ d'una major seguretat al camp de futbol del Villarreal CF, completant el procÚs de millora contÝnua del recinte dut a terme pel club en colĚlaboraciˇ amb l'Ajuntament de Vila-real. Les obres van arrancar a mitjans de maig i es prolongaran fins a desembre, quan podran tornar a celebrar-se partits, encara que la previsiˇ Ús que la transformaciˇ estiga completada al marš de 2023, amb motiu del centenari del club.

Galeria multimèdia

Imatges

Aparcament provisional habilitat amb motiu de les obres a l'Estadi de la CerÓmica
Destaquem
App Banner Sala de prensa B˙stia CiutadÓ Venta d'entrades AccÚs a la seu electr˛nica interior Banner Cita Previa
Plaša Major s/n. 12540 Vila-real (Castellˇ)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposiciˇ de notificacions: notificaciones@vila-real.es