Inici

Vila-real reubica la proposta d'art urbà 'Miratge' al CTE per a protegir la peça dels actes vandàlics

dilluns, 20 de juny de 2022

Trasllat de la creació d'art urbà 'Miratge' al Centre de Tecnificació_1

El Departament de Serveis Públics de l'Ajuntament de Vila-real ha iniciat els treballs de trasllat de l'obra d'art urbà Miratge, situada fins ara al costat de la Biblioteca Universitària del Coneixement (BUC), després de patir repetits actes vandàlics. Amb la fi de protegir la peça escultòrica i procedir a la seua restauració, passarà a estar situada a l'interior del recinte del Centre de Tecnificació Esportiva (CTE) de Vila-real.

El mes de gener passat, Vila-real va sumar al seu espai públic una nova proposta d'art urbà, fruit del conveni de col·laboració entre l'Ajuntament i l'Escola d'Art i Superior de Disseny (EASD), amb l'objectiu de canalitzar el talent i la creativitat dels alumnes i per a oferir propostes innovadores d'arquitectura efímera i decoració per a la ciutat utilitzant materials com la ceràmica. L'obra guanyadora de la tercera edició (2021), Miratge, suggereix una proposta d'art urbà basada en el miratge i la curiositat que aquest recrea en qualsevol espai obert, creada pels alumnes Nahuel Cócar, Carmen Martínez i Alessandra Rossi.

La creació es va emplaçar al jardí de la Biblioteca Universitària del Coneixement (BUC) però, després de repetits actes vandàlics que l'han deixada sense els taulells que componen gran part de l'obra i amb pintades en diverses zones, ha hagut de ser retirada per a la seua reubicació i restauració amb la finalitat d'evitar que aquests actes es repetisquen.

Galeria multimèdia

Imatges

Trasllat de la creació d'art urbà 'Miratge' al Centre de Tecnificació
Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es