Inici -> Ajuntament -> Alcalde -> Activitat

Benlloch rep els 10 nous agents de la Policia Nacional i destaca el compliment d'una "reivindicació històrica" per a continuar avançant en seguretat ciutadana

dilluns, 20 de juny de 2022

Recepció dels nous agents de la Policia Nacional

L'alcalde de Vila-real, José Benlloch, ha assistit aquest matí a l'acte de presentació dels 40 nous agents del Cos Nacional de Policia que s'incorporen al servei a la província de Castelló, 10 d'ells -huit homes i dos dones-, a la comissaria de Vila-real. "Després d'anys de reivindicació per a poder prestar un millor servei a la ciutadania, hem rebut hui als 10 nous agents de Policia Nacional que s'incorporaran a la comissaria de Vila-real. Una excel·lent notícia per a tota la ciutadania que garanteix que Vila-real continua avançant en seguretat", valora Benlloch, que ha felicitat els nous efectius, en particular els que es destinen a Vila-real.

"La seguretat ciutadana és un element imprescindible en la nova Vila-real del segle XXI que, junts, estem construint, amb una excel·lent coordinació entre la nostra Policia Local i la Policia Nacional que treballen diàriament braç a braç per a fer de Vila-real una ciutat més segura. Amb la incorporació històrica d'aquestes 10 places estables de policies a la nostra ciutat i una plantilla que arriba ja als 101 agents, el Govern d'Espanya demostra una vegada més que compleix amb Castelló i compleix amb Vila-real", incideix Benlloch. En aquesta línia, l'alcalde ha volgut agrair expressament el treball de reivindicació i l'impuls del comissari provincial, Emilio Romero, i el responsable de la comissaria de Vila-real, Pedro Ortín, així com la subdelegada del Govern, Soledad Ten, perquè, en col·laboració contínua amb l'Ajuntament de Vila-real, aquest reforç "històric" siga una realitat.

"A més d'incrementar la dotació d'agents, continuem treballant amb pas accelerat en una altra reivindicació històrica de la nostra Policia Nacional i de la nostra ciutat: la nova comissaria, per a la qual fa uns dies vam signar ja davant notari l'escriptura per a la donació del sòl al Ministeri de l'Interior", recorda Benlloch. La parcel·la, situada enfront dels Jutjats, entre les avingudes d'Europa, Matilde Salvador i el carrer de Francisco Moreno, compta amb el beneplàcit del Ministeri: 5.500 metres quadrats qualificats ja com a equipament comunitari per a forces de seguretat sobre els quals el Govern construirà "la nova comissaria del segle XXI que Vila-real necessita" i per als quals ja ha reservat una dotació de set milions d'euros en el Pla d'infraestructures de seguretat de l'Estat 2019-2025. Després de la cessió d'aquesta parcel·la a la Direcció General de Policia, encara quedarà disponible una superfície de 4.800 metres quadrats com a aparcament públic.

Galeria multimèdia

Imatges

Recepció dels nous agents de la Policia Nacional_2 Recepció dels nous agents de la Policia Nacional_1
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es