Inici -> Vila-real

Vila-real licita el manteniment de centres educatius per a agilitar la resposta a les incidències amb un servei 24 hores

dijous, 23 de juny de 2022

Col·legi Pasqual Nácher

L'Ajuntament de Vila-real contractarà per primera vegada un servei de manteniment de les instal·lacions educatives de la ciutat que permetrà millorar la resposta a les incidències que es detecten en els centres d'ensenyament públics perquè a més comptarà amb un servei d'urgències 24 hores. La Regidoria de Serveis Públics que dirigeix l'edil Xus Madrigal ha activat la licitació d'aquest contracte que de moment tindrà una duració de cinc mesos, ja que la intenció de l'equip de govern és que "el manteniment dels col·legis i espais educatius que depenen de l'Ajuntament s'incloga en el futur contracte de manteniment d'edificis municipals que està previst que entre en vigor a la fi d'any".

Així ho ha explicat Madrigal, que ha detallat que la contractació que ara realitzarà el seu departament "cobrirà el període fins a final del mes de novembre, amb l'objectiu d'intentar donar resposta a totes les necessitats detectades en relació amb el manteniment dels centres educatius". "Som conscients que les necessitats dels col·legis de la ciutat han crescut de manera important i amb els recursos que tenim en el Departament de Serveis Públics no podem atendre totes les incidències i actuacions que es requereixen amb la celeritat que ens agradaria", admet el regidor. Per això, s'ha optat per la contractació d'un servei de manteniment, encara que "això no implicarà que SPV puga realitzar també treballs que no estiguen inclosos en aquest contracte".

Aquest nou servei donarà resposta al manteniment del total d'11 col·legis d'infantil i primària públics, incloent-hi el Centre d'Educació Especial La Panderola, així com al Centre Associat de la UNED i l'Escola Infantil El Solet. El pressupost de licitació és de 60.000 euros, IVA inclòs, per un període de 5 mesos.

Segons consta en el plec de condicions, l'àmbit d'aplicació del contracte s'estendrà a totes les instal·lacions d'electricitat i aire condicionat, treballs d'obra, lampisteria i sanejament, pintura, serralleria i fusteria. A més, s'integraran en l'àmbit d'aplicació les tasques correctives pertinents que es produïsquen en elements constructius.

Com a novetat també s'inclou un servei de reparació 24 hores, per a aquelles avaries que generen una urgència que no permeta esperar a realitzar un avís mitjançant els canals normals. L'empresa adjudicatària haurà d'atendre l'avís d'avaria urgent i assistir a la seua reparació immediata -o realització dels treballs mínims necessaris per a la solució temporal de l'avaria- en menys d'1 hora a comptar des del moment de l'avís, que serà, en tot cas, telefònic.

"Volem millorar la resposta davant les incidències que es produeixen en els col·legis perquè són l'espai de convivència i aprenentatge dels nostres xiquets i xiquetes", ha remarcat Xus Madrigal, que ha agraït la comprensió i l'esforç dels equips docents i la comunitat educativa de Vila-real.

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es