Inici -> Àrees -> Economia -> Notícies

Ucovi incentiva les compres al comerç local amb el sorteig de tovalloles inspirades en els símbols de Vila-real

dilluns, 27 de juny de 2022

Campanya d'Ucovi 'Viu l'estiu a Vila-real¡

La Unió de Comerç de Vila-real (Ucovi), amb la col·laboració de la Regidoria de Comerç de l'Ajuntament de Vila-real, llança la campanya 'Viu l'estiu a Vila-real' per a promoure el comerç local en la temporada d'estiu, en la qual, amb tres compres en comerços locals de la ciutat es podrà entrar en el sorteig d'unes tovalloles dissenyades amb símbols de Vila-real. La campanya estarà oberta fins al 29 de juliol i comptarà amb la participació dels quasi 120 comerços associats a Ucovi.

"El xicotet comerç pateix i és un dels més afectats durant els últims anys, han passat moltes crisis i una de les que més mal ha fet ha sigut la crisi del coronavirus, de la qual estem eixint encara. A això se suma l'arribada de l'estiu, amb la qual el ritme de compra baixa, especialment a l'agost, quan la gent es desplaça a les segones residències fora de la ciutat o se'n va de vacances, per això Ucovi llança aquesta divertida campanya, amb la qual es reflecteix el nostre sentiment i afecte cap a Vila-real", afirma Diego A. Vila, regidor de Comerç. De fet, en les tovalloles s'han reproduït alguns dels símbols que identifiquen les tradicions de la ciutat com els patrons, Francesc Tàrrega, el rei Jaume I, el cordonet de Sant Pasqual, la Xulla, la coca de tomaca, les pilotes de frare, monuments o frases populars.

Tere Esteve, secretària d'Ucovi, explica que per a participar, els comerços entregaran una targeta als clients, amb la qual han d'efectuar tres compres superiors a deu euros en diferents comerços associats a Ucovi, on es col·locarà un encuny en la targeta amb cada compra i, en reunir-ne tres de diferents, estarà completa. Una vegada fet això, es podrà depositar la targeta, amb el nom i el número del participant, en les urnes que es trobaran en els establiments o en la mateixa seu d'Ucovi, per a poder entrar així en el sorteig setmanal de 100 tovalloles. "Cada divendres de cada setmana de juliol, els dies 8, 15, 22 i 29, es faran els sortejos i els guanyadors s'anunciaran a través de les xarxes socials d'Ucovi. En total seran unes 500 tovalloles per a regalar als nostres clients", afirma Esteve.

"Moltes persones durant la pandèmia vam descobrir el xicotet comerç local i de proximitat, que va sobreviure com va poder. Per això, l'Ajuntament de Vila-real sempre estarà agraït a Ucovi per la seua tasca incansable a la nostra ciutat, de fet van ser premiats amb el Premi 20 de Febrer Extraordinari, que es va entregar durant les passades festes de Sant Pasqual", recorda Diego Vila.

El regidor també ha subratllat que l'Ajuntament de Vila-real va concedir durant l'any passat prop d'1,7 milions d'euros en ajudes directes per a pal·liar la crisi de la covid, a través de finançament exclusivament municipal i fruit del consens en el marc de la Mesa del pacte local del renaixement, el Pla Parèntesi, finançat amb fons de l'Ajuntament, la Generalitat i la Diputació, i el Pla Reactivem, llançat per la Diputació de Castelló. Al marge, el consistori continua col·laborant amb Ucovi a través d'un conveni anual de 25.000 euros.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es