Inici -> La teua ciutat -> Igualtat -> Notícies d'Igualtat

Vila-real reivindica la igualtat i la tolerància en el Dia de l'Orgull LGTBI+

dimarts, 28 de juny de 2022

Actes commemoratius del Dia de l'Orgull LGTBI+_3

Vila-real ha celebrat els actes commemoratius del Dia Internacional de l'Orgull LGTBI+, que han comptat amb la participació de l'alcalde, José Benlloch; la regidora d'Igualtat, Silvia Gómez, i regidors i regidores de la corporació municipal. Les activitats han tingut lloc a la Casa dels Mundina, i han començat amb la lectura de manifestos per part dels grups polítics municipals i de l'Associació Afym LGTBI+, en defensa de la igualtat, el respecte i la no discriminació. 

Seguidament, s'ha realitzat una presentació i lectura de poemes per part de Pilar Díaz Romero, encarregada de recitar els poemes que componen el nou poemari amb el qual es commemora l'amor entre iguals; per la seua banda, l'artista Ana Beltrán Porcar ha portat a terme una sessió de live painting, en la qual ha pintat en directe una obra pictòrica de temàtica LGTBI+. Posteriorment, a la sala d'actes de la Fundació Caixa Rural Vila-real estava prevista la projecció de la película Harvey Milk, en el marc del cicle de cinema Orgull i drets civils.

Més fotografies, en el Flickr de l'Ajuntament de Vila-real

Galeria multimèdia

Imatges

Actes commemoratius del Dia de l'Orgull LGTBI+_2 Actes commemoratius del Dia de l'Orgull LGTBI+ Actes commemoratius del Dia de l'Orgull LGTBI+_1
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es