Inici

Vila-real analitzarà les empreses locals per a crear un mapa de l'oferta innovadora de la ciutat

diumenge, 8 de maig de 2022

Polígon industrial a Vila-real

L'Ajuntament de Vila-real ha contactat amb el grup d'investigació AERT de la Universitat Jaume I de Castelló per a encarregar-los el disseny i elaboració d'un mapa de l'oferta innovadora d'entitats del Sistema Valencià de la Innovació que poden resultar d'interés per a l'Ajuntament de Vila-real en el seu objectiu d'impulsar la Compra Pública Innovadora en el Municipi. El diagnòstic forma part del projecte Accions preparatòries per a la posada en marxa de projectes de Compra Pública d'Innovació (CPI) i mapatge d'oferta innovadora d'interés per a l'Ajuntament de Vila-real, finançat per l'Agència Valenciana de la Innovació (AVI) a través de la Convocatòria 2021 d'Impuls de la CPI en la seua Línia 2 (Impuls de la demanda de licitacions de productes i serveis innovadors). Per a aquest projecte, l'Ajuntament de Vila-real ha obtingut una subvenció de 45.600 euros en dues anualitats.

L'elaboració d'aquest mapa, per a la qual es farà una treball de camp a través dels diferents registres i metodologies existents per a la identificació de les empreses innovadores, culmina el projecte d'impuls a la CPI iniciat el mes d'octubre passat com a continuació a les primeres accions preparatòries llançades l'any 2018. Prèviament, el programa ha actuat en altres àrees clau per a la implantació de la Compra Pública d'Innovació, com són la formació de personal tècnic especialitzat, la creació d'un departament municipal de CPI o la formació i sensibilització del teixit productiu local. "Obtindre aquesta radiografia o mapa de l'oferta innovadora de les nostres empreses ens permeta abordar els processos de CPI amb major eficiència i, sobretot, complir amb els que són els nostres principals objectius: millorar el servei a la ciutadania i exercir d'element tractor a la innovació i la competitivitat en el nostre entorn", argumenta el regidor d'Innovació, Ciència i Universitats, Eduardo Pérez.

Projecte cofinançat per la Unió Europea a través del Programa Operatiu del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Comunitat Valenciana 2014-2020.

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es