Inici -> Àrees -> Esports -> Notícies esports

Creu Roja Vila-real ultima la seua 5K solidària nocturna al Termet com a avantsala del Sorteig de l'Or

dimecres, 29 de juny de 2022

Presentació de la cursa 5K nocturna de Creu Roja Vila-real

El Termet de Vila-real acollirà el dissabte que ve 2 de juliol a les 20.00 hores l'única carrera nocturna 5K d'aquest estiu a la província de Castelló, una cita esportiva solidària organitzada per Creu Roja Vila-real, en col·laboració amb l'Ajuntament de Vila-real. La carrera que porta per lema 'Més enllà de l'horitzó', recollirà fons per a sufragar part dels diferents projectes que realitza l'organització humanitària a la localitat.

La inscripció per a la carrera -que està inclosa en el Circuit de Carreres Populars de Vila-real- pot fer-se en línia en la pàgina web www.hj-crono.es, presencialment en Deportes EVA, Esport-2 i A1F Sport, i té un cost de 10 euros, que inclou una participació per al Sorteig de l'Or de Creu Roja Espanyola, valorada en 5 euros, a més de la motxilla, el dorsal i la samarreta. Hi ha la possibilitat d'adquirir un dorsal 0, que inclou la participació en el Sorteig de l'Or però sense necessitat de córrer en la carrera. Així mateix, per al públic infantil, s'ha preparat una carrera infantil gratuïta, que se celebrarà abans de la prova dels adults. La recollida de dorsals serà l'1 de juliol a la plaça de la Vila, de 18.00 a 20.00 h, i el dia 2 al Termet, fins a 30 minuts abans de la carrera.

Creu Roja Vila-real disposarà de punts d'avituallament al llarg del recorregut, l'eixida i la meta del qual serà la zona d'aparcament del Termet. La voluntària responsable de captació de fons de Creu Roja a Vila-real, Rimun Carretero, destaca que aquestes iniciatives són necessàries per a poder desenvolupar els nombrosos programes d'ajuda a la infància amb dificultats, acompanyament a les persones majors, projectes de joventut o de suport a persones refugiades de l'ONG.

Des de l'entitat han volgut també agrair el suport de les empreses i entitats col·laboradores: H&J Crono, Frutinter, Crono Addiction, Esmalglass Ítaca, Consum, Deportes EVA, Esport-2, A1F Sport i la Fundació Caixa Rural, a més del Servei Municipal d'Esports de la localitat.

"Després de diversos anys sense poder celebrar-la, recuperem una de les cites emblemàtiques del Circuit de Carreres Populars de Vila-real. Enguany, a més, amb al·licient que serà l'única nocturna 5K de la província, fet que demostra una vegada més que Vila-real és un referent en la pràctica de l'esport i, el que és més important, amb finalitats solidàries", assenyala el regidor d'Esports i Salut, Javier Serralvo, que ha volgut agrair a Creu Roja Vila-real i als col·laboradors l'organització de la carrera.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es