Inici -> Ajuntament -> Alcalde -> Activitat

El Consorci del Millars instalĚlarÓ un tancament en la senda botÓnica per a reforšar la seguretat i advertir dels possibles riscos de l'entorn natural

dijous, 7 de juliol de 2022

AccÚs a la senda botÓnica des del paratge del Termet

El Consorci Gestor del Paisatge Protegit de la Desembocadura del Riu Millars (CPPDM), integrat pels ajuntaments de Vila-real, Almassora, Borriana, la Diputaciˇ de Castellˇ i la Generalitat Valenciana, instalĚlarÓ dues portes integrades en l'entorn per a facilitar el tancament de la senda botÓnica en els casos que, per situacions especials, siga necessari. El contracte, amb un pressupost de 4.114 euros, inclou el reforš del tancat i forma part de les actuacions per a garantir la seguretat de l'entorn empreses en els ˙ltims episodis de pluges fortes que van obligar a tancar la senda al passeig.

"La senda botÓnica, que discorre pel terme de Vila-real, Ús un dels passejos mÚs transitats i volguts del nostre paisatge protegit, per˛, com en tot entorn natural, poden produir-se situacions impredictibles o uns certs riscos que, encara que normals en un paratge natural, Ús necessari advertir d'alguna manera. Aquesta actuaciˇ ens permetrÓ advertir dels perills que puguen produir-se per exemple per un episodi de pluges fortes i fins i tot tancar el pas quan siga necessari", explica el president del Consorci del Millars i alcalde de Vila-real, JosÚ Benlloch. El tancament consistirÓ en dues portes, de fusta i completament integrades, que es colĚlocaran en els accessos a la senda pel passatge del BotÓnic Calduch i Santa QuitŔria.

"El paisatge protegit de la desembocadura del Millars Ús un entorn d'una bellesa i riquesa ecol˛gica extraordinÓries. Un entorn, a mÚs, molt volgut per tots els ve´ns i ve´nes, que volem continuar gaudint, amb visites guiades, amb el servei estable que contractarem, o simplement amb el passeig o practicant esport per les nostres sendes. Per˛ hem de fer-ho amb seguretat i tenint clar que estem en un entorn natural en el qual poden produir-se riscos impredictibles. Aquesta actuaciˇ ens ajudarÓ a reforšar la seguretat i advertir dels possibles perills", conclou.

Plaša Major s/n. 12540 Vila-real (Castellˇ)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposiciˇ de notificacions: notificaciones@vila-real.es