Inici -> Àrees -> Termet i Ermita -> Notícies

La programació Viu l'estiu a Vila-real recupera el cinema al Termet i implica la ciutadania en la selecció de tres pel·lícules

dissabte, 9 de juliol de 2022

Cinema d'estiu al Termet

La programació Viu l'estiu a Vila-real s'amplia amb la recuperació del cinema d'estiu, tots els dijous a partir del 21 de juliol a les escales del Termet. Les pel·lícules començaran a les 22.00 h i inclouran la projecció d'un curtmetratge del Festival Internacional de Curtmetratges de Vila-real Vist. L'autobús gratuït de Vila-real, Groguet, adaptarà el seu horari per a oferir servei de tornada del Termet quan acabe la sessió.

Una de les principals novetats d'aquesta edició del cinema d'estiu és que els veïns i veïnes podran seleccionar part de les pel·lícules que es projectaran. Amb aquest objectiu, en els pròxims dies es llançaran votacions a través de les stories del perfil d'Instagram de l'Ajuntament, per tal de decidir les cintes en valencià que formaran part de la programació. En concret, es podran seleccionar tres entre les pel·lícules Raya i l'últim drac, Els Croods. Una nova era, Peter Rabbit 2. L'escapada, Space Jam. Noves llegendes, Bèsties fantàstiques: els crims de Grindelwald i Els Elfkins. Aquestes tres es projectaran els dies 21 de juliol, 4 i 18 d'agost. El cicle es completa amb A todo tren, destino Asturias, per al 28 de juliol, i Jungle Cruise, l'11 d'agost.

"El cinema d'estiu al Termet ha sigut sempre una de les activitats més populars de les programacions estiuenques de Vila-real que, com tantes altres, vam haver de suspendre per la pandèmia. Ara la recuperem i incorporem, a més, la participació de la ciutadania en la selecció de les pel·lícules, totes elles pensades per a un públic familiar", assenyala la regidora de Tradicions i de Normalització Lingüística, Noelia Samblás. La regidora destaca també la introducció de curtmetratges en la programació, de manera que es donarà visibilitat a la creació audiovisual i a un dels festivals més arrelats a la ciutat, el Vist.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es