Inici -> Àrees -> Esports -> Notícies esports

Vila-real trenca barreres a favor de la inclusió en l'esport amb la celebració del I Open de Natació Adaptada

dimarts, 12 de juliol de 2022

El regidor d'Esports i el president del Club Tritons de natació adaptada

El Club Tritons Vila-real i la Federació d'Esports Adaptats de la Comunitat Valenciana (FESA) organitzen, en col·laboració amb l'Ajuntament de Vila-real, el I Open de Natació Adaptada de la ciutat, competició que albergarà diverses modalitats de natació paralímpica, adaptades per a persones amb diversitat funcional. La trobada tindrà lloc el diumenge 17 de juliol a les 10.00 hores a la piscina del Termet de Vila-real.

"La piscina del Termet és el lloc ideal per a aquesta mena de competicions, gràcies a les seues grans dimensions de 50 metres de llarg i 21 metres d'amplària, que permeten practicar amb total comoditat les diferents disciplines que es disputaran en aquest torneig", explica el regidor d'Esports i Salut, Javier Serralvo, i afig que la competició tindrà diverses proves de disciplines paralímpiques amb diferents graus de dificultat i diversos estils com la braça, papallona i crol, entre d'altres. El regidor ha agraït el treball del Club Tritons de natació adaptada, presidit per Martín Roig, per a impulsar activitats esportives a la ciutat i el seu compromís amb la integració a través de l'esport.

Aquest Open, emmarcat dins dels XL Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana, acollirà més de 60 participants de diferents equips de natació adaptada de la Comunitat Valenciana, a més de competidors de diverses parts del país i de la Federació Espanyola d'Esports de Persones amb Discapacitat Física. "Tenim la sort de poder acollir en aquesta trobada diversos competidors nacionals i internacionals com Enrique Alhambra, competidor del Campionat del Món de Natació Adaptada de Funchal i que ostenta el rècord d'Espanya en S13 de la categoria paralímpica", afirma Serralvo.

Galeria multimèdia

Imatges

Cartell I Open de natació adaptada
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es