Inici -> └rees -> Festes -> Junta de Festes

El macrosopar de ve´ns i ve´nes canvia d'ubicaciˇ a la plaša de la Maiorasga i prepara sorpreses pel seu desÚ aniversari

diumenge, 17 de juliol de 2022

Reuniˇ preparat˛ria del Macrosopar de Ve´ns i Ve´nes

El macrosopar de ve´ns i ve´nes de Vila-real compleix deu anys amb novetats. Una dŔcada ha passat des que el 2012 es va celebrar per primera vegada aquesta trobada en el marc de les festes patronals. Des d'aquella primera ediciˇ, la cita festiva oberta a tots els ve´ns i ve´nes de la ciutat s'ha consolidat com un acte imprescindible en els festejos patronals, tant en els que se celebren al maig en honor a Sant Pasqual com en les festes de setembre dedicades a la Mare de DÚu de GrÓcia, amb l'˙nica excepciˇ de la pandŔmia, quan la situaciˇ sanitÓria va obligar a suspendre les festes. Ara, el macrosopar de ve´ns i ve´nes torna el 9 de setembre amb un canvi d'ubicaciˇ a la plaša de la Maiorasga i amb sorpreses per a una vetlada de diversiˇ, m˙sica i bon ambient.

AixÝ ho han anunciat els regidors de Participaciˇ Ciutadana i Festes, Miriam Caravaca i Diego A. Vila, que han participat en la reuniˇ preparat˛ria del macrosopar amb els representants de les associacions de ve´ns, de l'associaciˇ Acudim i membres de la Junta de Festes. Vila ha explicat que "el canvi d'emplašament a la Maiorasga no sols respon a la necessitat per les obres de l'Estadi de la CerÓmica, que impedeixen fer ˙s de la plaša del Llaurador, sinˇ que volem tambÚ potenciar el parc de la Maiorasga com un espai idoni per a albergar aquest i altres esdeveniments, tant durant les festes com en altres moments de l'any". De fet, el regidor recorda que a principis d'agost tambÚ es realitzaran els concerts de l'Arenal Sound en aquesta plaša.

Per part seua, Miriam Caravaca ha detallat que en la reuniˇ amb les associacions de ve´ns i Acudim es va realitzar el sorteig de taules i es van entregar els 2.240 tiquets que les entitats s'encarregaran de vendre, al preu simb˛lic d'un euro, entre els ve´ns i ve´nes de la ciutat que vulguen acudir a aquest sopar.

"Amb motiu d'aquests 10 anys estem preparant sortejos i sorpreses per a la vetlada, que estarÓ amenitzada per l'orquestra Five XXL", explica la regidora. Caravaca ha volgut "agrair a les associacions de ve´ns que s'hagen implicat de ple en aquest acte des del primer moment, la qual cosa ha fet que es convertisca ja en una tradiciˇ dins de les festes". En opiniˇ de la regidora, "sense aquesta implicaciˇ no hauria sigut possible que ara puguem celebrar aquests deu anys i, encara que no hem sumat 20 edicions a causa de la pandŔmia, volem que el d'enguany siga un macrosopar especial, amb sorpreses que donarem a conÚixer en les pr˛ximes setmanes".

Plaša Major s/n. 12540 Vila-real (Castellˇ)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposiciˇ de notificacions: notificaciones@vila-real.es