Inici -> Àrees -> Tradicions -> Notícies de Tradicions

Vila-real recupera l'antevigília de Sant Jaume amb el tradicional repic de campanes i el concert de La Lira

dimecres, 20 de juliol de 2022

Vila-real recupera l'antevigília de Sant Jaume amb el tradicional repic de campanes i el concert de la Lira

Vila-real celebra aquest dissabte 23 de juliol l'antevigília de Sant Jaume, amb el tradicional concert i el repic de campanes que es realitza des de la part alta del campanar de l'església Arxiprestal, a la qual dona nom el sant. L'activitat, organitzada per la Regidoria de Tradicions, juntament amb la Unió Musical La Lira, començarà a les 22.30 hores.

L'acte s'iniciarà amb el tradicional toc de l'avemaria i seguirà amb el concert en honor a Sant Jaume des de la part alta del campanar de l'església Arxiprestal. Es tracta d'un concert en el qual els tocs de campanes s'alternen amb la música de la banda de la Unió Musical La Lira, que oferirà un repertori variat.

La regidora de Tradicions, Noelia Samblás, ha destacat que "estem satisfets de poder tornar a celebrar amb normalitat una de les nostres tradicions més arrelades i especials per la seua singularitat, ja que la pandèmia va obligar a adaptar el format de l'acte el 2020 i el 2021 vam haver de cancel·lar-lo". La regidora celebra que "ara podem tornar a celebrar l'antevigília de Sant Jaume com és tradicional i per això anime la ciutadania al fet que assistisca i que puga conéixer de primera mà un acte tan antic i singular, una tradició que honra el patró que dona nom a l'església Arxiprestal de la ciutat".

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es