Inici -> Ajuntament -> Alcalde -> Activitat

La Verge pelegrina de la Cova Santa visita els convents de Vila-real

dimarts, 26 de juliol de 2022

Visita de la Virgen peregrina de la Cueva Santa a Sant Pasqual_1

Els convents de Vila-real han rebut la visita de la imatge de la Verge pelegrina de la Cova Santa; una visita organitzada per la Delegació diocesana per a la Vida Consagrada del bisbat de Segorbe-Castelló i emmarcada en el pelegrinatge de la Mare de Déu, patrona de la diòcesi, amb motiu de l'Any Jubilar Diocesà. La imatge ha estat inicialment al convent del Crist de l'Hospital i, des d'allí, s'ha traslladat al convent de les mares clarisses de Sant Pasqual, també patró de la diòcesi, on romandrà fins al dia 31 de juliol.

L'alcalde, José Benlloch, acompanyat de regidors i regidores de la corporació i membres de la Fundació de Sant Pasqual i entitats religioses, va donar la benvinguda a la imatge de la Verge peregrina de la Cova Santa al convent de Sant Pasqual i va lliurar a la mare María Dolores Pérez un recordatori d'aquesta ocasió especial, que també s'ha lliurat a les monges del Crist de l'Hospital.

Galeria multimèdia

Imatges

Visita de la Virgen peregrina de la Cueva Santa a Sant Pasqual Visita de la Virgen peregrina de la Cueva Santa al Crist de l'Hospital
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es