Inici

La Universitat Popular rellança l'oferta formativa per a reforçar els objectius de Vila-real com a Ciutat Educadora i Amigable amb les Persones Majors

diumenge, 31 de juliol de 2022

Taller de la Universitat Popular

La Universitat Popular de Vila-real llança una nova campanya, la número 72, que oferirà en l'últim trimestre de l'any més de 350 places formatives en 24 tallers diferents. Entre aquests, dues novetats: Exercita la teua ment i Cos i ment en moviment, que s'incardinen amb els objectius de Vila-real, Ciutat Amigable amb les Persones Majors, xarxa a la qual el municipi es va sumar l'any 2019, i amb els objectius de desenvolupament sostenible de Nacions Unides, així com amb la filosofia que impregna la marca de Vila-real com a Ciutat Educadora.

"Som conscients de la importància de tenir una ment activa per a facilitar una millor qualitat de vida. Per això, als tallers tradicionals de boixets, calats, labor de retalls, pintura, restauració de mobles o ús de noves tecnologies, incorporem dues noves classes per a millorar el benestar físic i mental dels nostres majors i de la població en general", valora la regidora d'Universitat Popular i de Reconeixement a les Persones Majors, Rosario Royo. "En una Ciutat Educadora i Amigable amb els majors com Vila-real, és important oferir programes d'activitats, ja siguen intel·lectuals, manuals o esportives, que redunden en una millor qualitat de vida. Són ja 36 anys llançant aquesta oferta cultural i formativa complementària que suposa la Universitat Popular, creada a Vila-real de manera pionera el 1986 per a possibilitar l'accés a la cultura de tota la ciutadania, a més d'oferir alternatives de temps lliure i fomentar les nostres tradicions", agrega la regidora.

La formació s'impartirà en diferents espais, com les associacions de veïns de l'Hospital, El Pilar, Torre Motxa, Cervantes i Sant Ferran, a més de l'IES Francesc Tàrrega, la UNED, l'Associació de Jubilats La Murà, l'Espai Jove, la Fundació Caixa Rural Vila-real o un local del carrer de Trullench. La campanya s'iniciarà el 12 de setembre i finalitzarà el 17 de desembre de 2022. Les sol·licituds es podran presentar a partir del 22 d'agost i quedarà oberta la inscripció fins a completar els cursos.

Descàrrega d’arxius

Descargar archivo

72a campanya de la Universitat Popular
Tipus d'arxiu: PDF | Valencià

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es