Inici -> Ajuntament -> Alcalde -> Activitat

Vila-real se suma amb 5.000 euros a la campanya "Primera Motxilla Escolar" de Càritas Diocesana per a facilitar l'accés a l'escola a 1.500 xiquets i xiquetes d'Ucraïna

diumenge, 7 d'agost de 2022

Campanya Primera Motxilla Escolar_1

L'Ajuntament de Vila-real se suma a la campanya "Primera Motxilla Escolar", impulsada per Càritas Diocesana de Segorbe-Castelló de la Plana i Càritas Ivano-Frankivsk (Ucraïna) per a ajudar a què els xiquets i les xiquetes més vulnerables d'Ucraïna puguen disposar de material escolar i poder continuar avançant en la seua formació malgrat la invasió russa. Amb aquest objectiu, l'alcalde, José Benlloch, ha decidit implicar directament el consistori amb una aportació de 5.000 euros, a més de contribuir a la difusió de la campanya.

"Els xiquets i les xiquetes són la població més vulnerable i no podem consentir que el seu futur quede definitivament truncat per la cruenta invasió de Rússia. Des de l'Ajuntament, estem col·laborant activament a ajudar en tots els possibles, de la mà d'entitats com Càritas i Creu Roja i a través dels canals oficials, però creiem que és també molt important focalitzar l'ajuda en el col·lectiu escolar, extremadament sensible amb la situació al país. Per això, destinarem 5.000 euros d'ajuda directa a la campanya", argumenta. "Primera Motxilla Escolar" persegueix ajudar a un total de 1.500 alumnes que s'han vist obligats a deixar les seues cases i traslladar-se a zones menys perilloses, on necessiten ajuda per a preparar l'accés a l'educació i, d'aquesta manera, garantir que els xicotets poden continuar acudint a l'escola. Benlloch ha volgut també destacar la iniciativa de la Delegació Episcopal de Càritas Diocesana i al delegat, Sergio Mendoza, per la seua sensibilitat amb els més vulnerables.

"Vull animar també la ciutadania a col·laborar amb aquesta iniciativa. Vila-real ha sigut sempre una ciutat solidària i implicada en les causes justes. Que els xiquets i les xiquetes d'Ucraïna no vegen truncat el seu futur ho és", conclou Benlloch.

Galeria multimèdia

Imatges

Campanya Primera Motxilla Escolar
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es