Inici

Vila-real avança en el Pla de prevenció d'inundacions amb la neteja de barrancs i requereix a la CHX que actue en vies d'aigua

dimarts, 9 d'agost de 2022

Neteja de barrancs

L'Ajuntament de Vila-real treballa ja en la neteja de barrancs per a previndre possibles avingudes si es produeixen episodis de gota freda en els pròxims mesos. Aquestes actuacions s'emmarquen en el Pla de prevenció d'inundacions que desenvolupa l'equip de govern durant tot l'any en diferents fronts, com la millora de la xarxa de sanejament, noves infraestructures o la neteja d'embornals i vies d'aigua. L'alcalde, José Benlloch, i el regidor de Serveis Públics, Xus Madrigal, han visitat aquest matí els treballs que, amb brigades especials de l'atur agrari, es realitzen en diferents punts del terme i ha reclamat a la Confederació Hidrogràfica del Xúquer que intensifique les actuacions per a garantir que els llits de rius i barrancs estiguen nets i es facilita el desguàs natural de l'aigua en l'època de pluges, que es preveuen enguany intenses.

El primer edil i el responsable d'SPV s'han desplaçat fins al barranc de Ràtils, en el seu encreuament amb el camí de Betxí, acompanyats per tècnics i personal del departament. Durant la visita, han pogut avaluar l'avanç dels treballs, que es desenvolupen en altres punts del terme com el barranc de Roig, en els encreuaments amb camins com el del Molí Llop, Bellot, Artana o les Voltes. "L'Ajuntament, en la mesura de les nostres possibilitats, no deixem d'actuar en el manteniment del nostre terme, neteja d'embornals i altres actuacions que ens permeten estar millor preparats per a quan arriben els episodis de pluges. Però no podem oblidar que la competència en la neteja de canyar i en mantindre expedits els llits d'aigua és del Govern central, a través de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer", recorda Benlloch, qui ha reiterat a la CHX la seua exigència per a millorar el manteniment de llits i barrancs del terme municipal.

Galeria multimèdia

Imatges

Neteja de barrancs_2 Neteja de barrancs_3 Neteja de barrancs_1
Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es