Inici -> Àrees -> Festes -> Junta de Festes -> Festes de la Mare de Déu de Gràcia

La Oreja de Van Gogh, Dani Fernández i el 40é aniversari de la Coral Sant Jaume, apostes musicals de la Mare de Déu de Gràcia

divendres, 12 d'agost de 2022

Presentació dels concerts de setembre

La Oreja de Van Gogh i Dani Fernández encapçalaran el cartell musical de les festes de la Mare de Déu de Gràcia, amb una important novetat: la incorporació del parc de la Maiorasga com a espai per a grans concerts després de les experiències positives de l'Arenal Sound o els espectacles de FITCarrer. Un tribut a Camilo Sesto, Orkesta Paraíso, Reincidentes o la Coral Sant Jaume, en la commemoració del seu 40é aniversari, completen la banda sonora de les festes en honor a la patrona de Vila-real. Totes les actuacions són completament gratuïtes.

El regidor de l'àrea, Diego A. Vila, i el president de la Junta de Festes, Toni Carmona, han presentat aquest matí el cartell de concerts, en el qual les orquestres tornen a cobrar un protagonisme especial per a amenitzar els grans esdeveniments: Scream per a la Nit de penyes amb tombet de bou i Avenida Sur per al Macrosopar de veïns i veïnes, a les quals se sumarà l'orquestra Montesol amb el seu espectacle infantil La hechicera. "Però, sens dubte, el plat fort d'aquestes festes arribarà amb La Oreja de Van Gogh, formació que havia d'haver-nos acompanyat ja en les festes de maig de 2020, però la irrupció de la pandèmia va fer impossible. La banda basca és una de les més importants del pop nacional i ha donat recentment una nova demostració del seu talent i capacitat per a atraure el públic en l'Arenal Sound. Una aposta segura per al primer divendres de les festes, per a la qual estrenem el parc de la Maiorasga com a recinte per a grans concerts", explica Vila. "Després de les primeres experiències amb els concerts de Vila-real de l'Arenal o el FITCarrer, hem vist que la Maiorasga funciona molt bé en les actuacions, té amplitud i capacitat, per la qual cosa volem donar-li un impuls com a espai de grans concerts, sobretot tenint en compte les obres que discorren en l'actualitat a la plaça de l'Estadi de la Ceràmica, amb motiu de la remodelació de l'estadi del Villarreal CF", puntualitza el regidor.

A més de La Oreja de Van Gogh, l'altre plat fort de les festes serà Dani Fernández. L'exmembre d'Auryn arriba a Vila-real després del seu èxit en l'Arenal Sound, per a omplir la plaça Major l'últim dissabte de les festes. El tancament musical de la Mare de Déu de Gràcia tindrà enguany un marcat caràcter local, de la mà de la Coral Sant Jaume i el seu 40é aniversari, en el qual la llorejada formació coral vila-realenca repassarà els èxits del pop dels 80. "Una aposta per la nostra gent i la cultura local, també per a les nostres festes, que ja hem demostrat en els esdeveniments del Vila-real Talent. En aquesta ocasió, amb motiu de l'aniversari de la nostra Coral Sant Jaume, que no vam poder celebrar tampoc en el seu moment per la pandèmia. Una aposta també segura per a l'últim dia de les nostres festes", conclou Vila. El tribut a Camilo Sesto, l'XI Festival Nacional de Balls de Saló, Reincidentes i Orkesta Paraíso completen la programació musical de les festes.

Cartell de concerts de setembre

· La Oreja de Van Gogh, divendres 2 de setembre, 23.30 hores, Maiorasga
· XI Festival Nacional de Balls de Saló, dissabte 3 de setembre, 22.30 hores, plaça Major
· Musical tribut a Camilo Sesto, diumenge 4 de setembre, 22.30 hores, plaça Major
· Espectacle infantil La hechicera de l'orquestra Montesol, dimarts 6 de setembre, 19.00 hores, plaça Major
· Orkesta Paraíso i Reincidentes, dimecres 7 de setembre, 22.30 hores, Recinte de la Marxa
· Orquestra Scream, dijous 8 de setembre, 22.30 hores, Recinte de la Marxa (Nit de tombet de bou)
· Orquestra Avenida Sur, divendres 9 de setembre, 22.30 hores, parc de la Maiorasga (Macrosopar de veïns i veïnes)
· Dani Fernández, dissabte 10 de setembre, 22.30 hores, plaça Major
· Concert del 40é aniversari de la Coral Sant Jaume: 40 y Pop. Los 80 en concierto, diumenge 11 de setembre, 19.45 hores, plaça Major

Galeria multimèdia

Imatges

Cartell de concerts de la Mare de Déu de Gràcia 2022
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es