Inici -> Àrees -> Projectes Europeus -> Notícies de projectes europeus

Vila-real contractarà dos tècnics de fons europeus amb ajudes de la Generalitat per a "no perdre oportunitats"

dilluns, 15 d'agost de 2022

Gestió de fons europeus

L'Ajuntament de Vila-real ha sol·licitat subvenció a la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, per a la contractació de dos tècnics per a la captació i gestió de fons europeus, en el marc del Pla de recuperació, transformació i resiliència finançat amb els fons Next Generation de la Unió Europea.

"Els fons europeus són una oportunitat que no podem de cap manera desaprofitar, per la qual cosa resulta molt important disposar de personal específic per a la captació de fons", valora el regidor d'Internacionalització i Projectes Europeus, Eduardo Pérez.
La convocatòria de la Generalitat contempla 300 llocs en tota la Comunitat. Per a participar en el procés de selecció, a càrrec de Labora, les persones candidates hauran d'estar inscrites com a demandants d'ocupació, tenir una titulació universitària i un nivell acreditat en anglés o francés d'almenys B1. Els candidats s'hauran d'inscriure en l'oferta ERTEFE 2022 abans del 6 de setembre, i aportar tota la documentació requerida en el tràmit. El contracte tindrà una duració màxima fins al 31 de desembre de 2023 i inclou formació especialitzada en la captació de fons europeus per a permetre que les ajudes de la UE arriben a tots els municipis.

"L'Ajuntament de Vila-real portem ja temps treballant en l'obtenció de fons europeus, i de fet hem aconseguit una aportació històrica de 200.000 euros per a dissenyar, amb la participació de tota la societat, la nova Vila-real del segle XXI en el marc de l'elaboració de l'Agenda Urbana, a més d'altres 190.000 per a ciberseguretat i diversos projectes per als quals hem sol·licitat finançament, pendents de resoldre", detalla Pérez. "Aquesta convocatòria ens permetrà continuar avançant i millorar, per a no perdre cap oportunitat", conclou.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es