Inici -> Àrees -> Festes -> Junta de Festes -> Festes de la Mare de Déu de Gràcia

Vila-real aposta per unes festes sostenibles amb el repartiment de gots reciclables en col·laboració amb Caixa Rural

divendres, 2 de setembre de 2022

Campanya de repartiment de gots reciclables en les festes de la Mare de Déu de Gràcia_1

Caixa Rural Vila-real, juntament amb l'Ajuntament de Vila-real, repartirà més de 28.000 gots d'un sol ús, 100% reciclables i biodegradables, seguint amb el compromís fidel de ser responsables amb el medi ambient i amb el benestar del planeta. L'objectiu d'aquesta campanya és reduir l'ús del plàstic durant les festes patronals i que les penyes utilitzen, en la mesura que siga possible, el mateix got en els actes multitudinaris.

"Hem de fer un ús responsable i cuidar el medi ambient. Per això, demanem als ciutadans que tiren al contenidor blau aquest got, després d'haver-li donat un ús adequat. Amb xicotetes accions com aquesta, minimitzem l'impacte ambiental i som respectuosos amb el medi ambient", explica la presidenta de Caixa Rural Vila-real, Sonia Sánchez. Per part seua, el regidor de Festes, Diego A. Vila, ha agraït el compromís de Caixa Rural Vila-real amb la sostenibilitat així com el suport a les festes i tradicions de la ciutat. "En Caixa Rural Vila-real tenim un gran aliat per a avançar cap a una Vila-real més innovadora, sostenible, inclusiva i que manté vives les seues tradicions", afirma. La iniciativa compta també amb el suport de la Regidoria de Sostenibilitat que dirigeix l'edil José Ramón Ventura Chalmeta.

Aquesta campanya es durà a terme tant en el concurs de paelles com en els empedrats, on es repartiran gots de 'Vila-real en festes' a les penyes inscrites juntament amb els lots de menjar necessari per a participar-hi. Així mateix, també faran ús dels gots reciclables els assistents a la paella de la tercera edat, que se celebra dimarts que ve al Centre de Congressos Fires i Trobades, i els vila-realencs i vila-realenques que participen en el Macrosopar de veïns que tindrà lloc el divendres que ve al jardí de la Maiorasga.

Galeria multimèdia

Imatges

Campanya de repartiment de gots reciclables en les festes de la Mare de Déu de Gràcia
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es