Inici -> Àrees -> Festes -> Junta de Festes -> Festes de la Mare de Déu de Gràcia

Vila-real rep la Mare de Déu de Gràcia i obri deu dies de celebracions en honor a la patrona

divendres, 2 de setembre de 2022

Ofrena a la Mare de Déu de Gràcia 2022

La Mare de Déu de Gràcia ja està a Vila-real per a rebre l'homenatge de la ciutat durant deu dies de festejos. Les celebracions patronals, les de la consolidació de la normalitat, han començat aquest divendres amb l'habitual obertura de la festa al jardí de Jaume I, amb el volteig de campanes i dispar de coets, i la inauguració del Recinte de la Marxa.

L'alcalde, José Benlloch, corporació municipal, la reina de les festes, María Carmona, i les seues dames, al costat del regidor de Festes, Diego A. Vila; el president de la Junta de Festes, Toni Carmona, i altres representants de la Junta, han participat en la desfilada oficial, acompanyats per la música de dolçaina i tabal d'El Trull.

A la vesprada, l'alcalde, el president de la Diputació, José Martí, reina i dames de les festes, a més del vicari general de la diòcesi i rector de l'Arxiprestal, Javier Aparici, han donat la benvinguda a la Moreneta per a acompanyar-la fins a l'església Arxiprestal on entitats, penyes i reines i dames han protagonitzat l'ofrena a la patrona. A més, enguany també han participat 210 reines i dames de la història de Vila-real, amb motiu de la commemoració del 75é aniversari de la institució de la cort d'honor de les festes.

Seguidament, des del balcó de la seu de la Fundació Caixa Rural Vila-real s'ha celebrat l'acte de lliurament de la Clau de la Festa i la Crida a la Festa, que enguany ha tingut com a pregoner al campió del món de ciclisme i Medalla d'Or de la ciutat, Sebastián Mora.

La jornada festiva s'ha tancat amb el concert de La Oreja de Van Gogh al parc de la Maiorasga.

Totes les fotografies, en el Flickr de l'Ajuntament de Vila-real.

Galeria multimèdia

Imatges

Baixada de la Mare de Déu de Gràcia 2022 Obertura de la festa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es