Inici -> Àrees -> Festes -> Junta de Festes -> Festes de la Mare de Déu de Gràcia

La Nit de la Xulla, Festa d'Interés Turístic Provincial, ompli els carrers i la ciutat es bolca en la trobada d'elaboració d'allioli

dilluns, 5 de setembre de 2022

Nit de la Xulla en les festes de la Mare de Déu de Gràcia_1

La Nit de la Xulla ha tornat aquest dilluns amb tota la seua força per a omplir carrers i places de la ciutat. Penyes, amics i famílies s'han reunit per a fer honor a aquesta festa, declarada d'Interés Turístic Provincial, que té en el foc i la carn els seus ingredients principals. L'alcalde, José Benlloch; la reina de les festes, Maria Carmona, i les dames, Andrea Girona, Alejandra Chulvi, Sofia Padullés, Tamara Munuera i Ester García, han compartit la vetlada amb penyes i veïns.

Prèviament, la plaça Major ha sigut escenari de la IV Elaboració d'allioli abans de la xulla, en la qual centenars de persones s'han reunit per a preparar aquest acompanyament tradicional que tampoc pot faltar en la Nit de la Xulla. Així mateix, els veïns i veïnes han pogut realitzar aportacions d'aliments en la ja tradicional campanya a benefici de Joventut Antoniana.

La jornada de hui s'ha completat amb diferents actes com la inauguració de l'exposició 'En el si d'una casa del segle XIX', en la seu de la Congregació de Filles de Maria Immaculada, o la jornada de portes obertes al corro, organitzada per la Comissió del Bou de la Junta de Festes.

Totes les imatges, en el Flickr de l'Ajuntament de Vila-real.

Galeria multimèdia

Imatges

Nit de la Xulla en les festes de la Mare de Déu de Gràcia IV Elaboració d'allioli abans de la Xulla Campanya de recollida d'aliments a benefici de Joventut Antoniana

Veure més imatges

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es