Inici -> Àrees -> Esports -> Notícies esports

El Villarreal CF implica la ciutadania en el projecte de l'arxiu històric per a reconstruir la història del club

dimarts, 13 de setembre de 2022

Presentació de l'arxiu històric del Villarreal CF_1

El Villarreal CF ha presentat hui el seu projecte d'arxiu històric amb el qual pretén recuperar la memòria del club, que el 2023 celebrarà el seu centenari, a través de tota mena de material relacionat amb l'equip groguet. El projecte, en el qual també col·laboren l'Ajuntament de Vila-real, la Universitat Jaume I i un grup d'aficionats denominat Amics del club, s'ha donat a conéixer en una taula redona celebrada aquesta vesprada al Teatre Tagoba, i en la qual ha participat l'alcalde de la ciutat, José Benlloch, juntament amb el president del Villarreal CF, Fernando Roig, a més de l'arxivera de l'UJI, Lidón París, i el col·leccionista i aficionat Aureli Sánchez. La taula redona ha estat moderada pel periodista esportiu Javi Mata.

El club ha fet una crida a la ciutadania perquè aporte tot tipus de material relacionat amb la història del club per a configurar aquest arxiu històric, que se situarà en una de les plantes del fons nord de l'estadi i que forma part del futur museu del Villarreal CF.

Galeria multimèdia

Imatges

Presentació de l'arxiu històric del Villarreal CF_2 Presentació de l'arxiu històric del Villarreal CF_3 Presentació de l'arxiu històric del Villarreal CF
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es