Inici -> Ajuntament -> Alcalde -> Activitat

El Consorci del Millars reactiva la promoció del paisatge protegit amb la recuperació després de la pandèmia del concurs de fotografia i les jornades

dijous, 15 de setembre de 2022

Imatge de la desembocadura del Millars

El Consorci Gestor del Paisatge Protegit de la Desembocadura del Millars (CPPDM), integrat pels ajuntaments de Vila-real, Almassora, Borriana, la Diputació de Castelló i la Generalitat Valenciana, ha decidit hui en la Junta de Govern, presidida per l'alcalde de Vila-real, José Benlloch, reactivar les activitats de promoció i difusió del paratge que van quedar suspeses amb motiu de la pandèmia. En concret, tornaran a celebrar-se tant el concurs de fotografia com les jornades del Millars.

"Si bé encara estem preparant les bases i tancant les millors dates per a recuperar les nostres jornades del Millars, amb les quals tradicionalment hem treballat la promoció del paisatge protegit i la sensibilització ambiental, la decisió és ferma: reprendrem aquestes dues activitats, amb l'objectiu de continuar cuidant i impulsant el coneixement, el respecte i l'estima al nostre Millars", destaca Benlloch. Per a això, el concurs de fotografia incorporarà noves categories. Així, a les habituals de fotografia històrica, paisatgística i denúncia, que han de ser fidels a l'entorn natural sense manipulacions, s'afegeix una nova categoria de fotografia creativa, que sí que admetrà filtres, retocs i alteracions per a la configuració d'un missatge artístic. A més, també s'incorpora un apartat audiovisual per a la realització de vídeos o muntatges audiovisuals sobre l'entorn protegit.

"La nostra previsió és poder aprovar les bases del concurs en uns 15 dies, mentre continuem també avançant en la definició de les pròximes jornades del paisatge protegit de la desembocadura del Millars, que volem que siguen un punt de trobada per a tots els amants d'aquest entorn únic que tenim a Vila-real, Almassora i Borriana. Un entorn que hem de protegir i conservar", agrega el regidor d'Agricultura, Sostenibilitat, Transició Energètica i Ecològica i Medi Ambient, José Ramón Ventura Chalmeta.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es