Inici -> Àrees -> Festes -> Junta de Festes

Vila-real cedeix el protagonisme als més majors en la festa de la tercera edat

dimarts, 6 de setembre de 2022

Festa de la tercera edat_20

Els més majors han sigut protagonistes hui en les festes de la Mare de Déu de Gràcia en la festa de la tercera edat amb paella monumental i ball amb orquestra celebrada al Centre de Congressos, Fires i Trobades, organitzada per la Junta de Festes amb la col·laboració de Caixa Rural Vila-real. El regidor de Festes, Diego Vila; el president de la Junta de Festes, Toni Carmona; la reina, María Carmona, i les seues dames, així com altres regidors i regidores, també han participat en la celebració i han col·laborat en el repartiment de paella per a tots els assistents.

Hui també ha continuat la campanya itinerant de reciclatge de vidre Festes amb eco que es porta a terme en diferents actes multitudinaris, i que hui ha tingut lloc al Centre de Congressos, aprofitant la celebració de la festa de la tercera edat.

Així mateix, la plaça Major ha acollit una de les activitats que no falten en les festes patronals: la XIX Campanya de sensibilització a càrrec d'Acudim per a conscienciar sobre la importància de l'accessibilitat. A l'acte han assistit regidors i regidores de la corporació municipal així com la reina i dames de les festes. 

Més fotografies, al Flickr de l'Ajuntament de Vila-real. 

Galeria multimèdia

Imatges

Festa de la tercera edat_19 Festa de la tercera edat_18 Campanya d'Acudim a les festes de la Mare de Déu de Gràcia

Veure més imatges

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es