Inici -> Ajuntament -> Alcalde -> Activitat

Benlloch assisteix a Madrid a l'estrena de 'Malinche' i destaca l'oportunitat per a promocionar Vila-real que suposa comptar amb Nacho Cano per a l'himne del centenari del Villarreal CF

divendres, 16 de setembre de 2022

José Benlloch i Nacho Cano

L'alcalde de Vila-real, José Benlloch, ha assistit a Madrid a l'estrena internacional de Malinche, el musical de Nacho Cano, que arriba a l'escena espanyola, concretament a l'espai Ifema madrileny, després de 12 anys de treball i 12 milions d'euros d'inversió. L'alcalde va ser convidat a l'estrena d'aquest musical "magnífic", arran de la relació que uneix el compositor amb la ciutat de Vila-real i, en particular, amb el Villarreal CF.

"Tal com va comentar el mateix Nacho Cano en un mitjà de comunicació fa uns dies, fa temps que ve a la nostra ciutat al futbol, a dinar a molts dels restaurants de la nostra ciutat, és habitual veure'l, per exemple, en el Ceramista des de la seua inauguració. D'entre les moltes iniciatives per a la celebració del centenari del Villarreal CF l'any que ve en les quals el club està treballant i en les quals l'Ajuntament està col·laborant, està la creació d'un himne propi del centenari. Va ser el mateix Nacho qui es va implicar amb il·lusió en la seua creació, enamorat del club, de la nostra ciutat i de la seua afició", assenyala Benlloch, que s'ha implicat personalment col·laborant en l'organització de les activitats del centenari i en el mateix himne. Aquesta circumstància li ha permés conéixer "el magnífic equip de professionals artistes del musical Malinche". Per aquest motiu, Benlloch va voler estar allí, a l'estrena, "en agraïment a Nacho i al seu equip".

"Tant l'himne com els actes que se celebraran volen destacar la nostra gent, la nostra manera de ser, els nostres símbols i tradicions; també l'himne. Serà espectacular i inoblidable tot el que s'està preparant, perquè el nostre club i la nostra gent no mereixen menys. M'entristeix perquè no aporta res a la nostra ciutat i no representa el sentir de la immensa majoria de ciutadans de Vila-real, algunes crítiques que s'estan abocant aquests dies en les xarxes socials sobre que algú que no és de la ciutat faça aquest himne. Vila-real és la que és gràcies a ser una ciutat oberta i acollidora en la qual, qui ens visita, qui viu i qui col·labora amb les nostres empreses i la nostra gent volem que se senta com a casa", detalla.

"No ens oblidem que el Villarreal supera fronteres, i encara que el sentim molt nostre, també sentim orgull de compartir-lo amb tants aficionats dels pobles veïns i d'altres parts del món que senten passió pel Submarí groc", argumenta. "Vila-real és una ciutat, amb cor de poble, orgullosa del seu passat i del seu present però que mira al futur. Una ciutat que defensa allò nostre però que s'obri i col·labora amb el talent, siga d'on siga. Que exporta taronges, taulells, maquinària, vestits de bany, cultura, també a altres ciutats. Som una ciutat oberta i internacional que volem sumar per a multiplicar", afegeix l'alcalde, que ha demanat a la gent "que espere a veure el resultat". 

"Que espere que el club informe i explique l'agenda i el contingut dels actes i iniciatives per a l'any que ve. Estic segur que quan comencen a conéixer tot s'adonaran de l'enorme sort que hem tingut a la nostra ciutat que l'extraordinari talent de Nacho Cano s'incorpore des de l'absoluta sensibilitat amb la nostra ciutat i a la nostra història col·lectiva. Algú com ell ens ajuda a posar molt més en el mapa a la nostra ciutat i ens ajuda a avançar cap a la nova Vila-real del segle XXI i a promocionar la nostra ciutat", conclou Benlloch.

Galeria multimèdia

Imatges

José Benlloch en l'estrena de Malinche
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es