Inici

Vila-real s'uneix a la Setmana Europea de la Mobilitat amb activitats per a fomentar el desplaçament sostenible

divendres, 16 de setembre de 2022

Setmana de la Mobilitat 2022

L'Ajuntament de Vila-real, a través de la Regidoria de Medi Ambient, se suma a la Setmana Europea de la Mobilitat amb accions de conscienciació i activitats lúdiques per a promoure els desplaçaments sostenibles en l'entorn urbà, que es realitzaran entre el dissabte 17 i el diumenge 18 de setembre.

"Des d'aquest equip de govern volem ajudar a conscienciar la població de la importància de la mobilitat sostenible, per això, ens sumem a la celebració de la Setmana de la Mobilitat Europea, amb activitats gratuïtes per a tota la família, amb les quals a través de tallers i activitats coneixeran la importància d'aquestes formes de transport alternatives, que ens ajuden a crear una ciutat més neta i sostenible", explica el regidor de Medi Ambient, José Ramón Ventura Chalmeta.

El dissabte 17, el tram de l'avinguda de la Murà entre l'Auditori Municipal i el carrer Borriana es tallarà al trànsit per a realitzar activitats sostenibles i un taller del bosc d'oxigen entre les 10 i les 20 hores. El diumenge 18, les activitats es traslladaran a la plaça Major a les 10 hores, amb un circuit per a bicicletes i a les 12 hores començarà la bicicletada fins a l'ermita. A més, entre els participants en la bicicletada se sortejarà un val de 200 euros per a la compra de material esportiu en comerços de la ciutat.

Galeria multimèdia

Imatges

Setmana de la Mobilitat 2022_1
Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es