Inici -> Àrees -> Economia -> Notícies

Vila-real obté una subvenció de 750.000 euros per a donar una oportunitat laboral a 36 persones en el Taller d'Ocupació

divendres, 16 de setembre de 2022

Taller d'ocupació 2018

L'Ajuntament de Vila-real ha obtingut una nova subvenció de la Generalitat Valenciana a través del servei d'ocupació Labora per valor de 754.000 euros per a desenvolupar un nou taller d'ocupació amb el qual es donarà formació remunerada a 30 persones durant un any; a més, es contractarà altres sis persones que conformaran l'equip directiu i docent. El Taller d'Ocupació arrancarà a partir del 21 de novembre i repetirà les tres especialitats formatives de l'edició actual: jardineria, agricultura i atenció sociosanitària.

Amb aquest nou programa d'ocupació, l'Ajuntament de Vila-real consolida la seua estratègia de generació d'oportunitats, que ha suposat una inversió de més de 10 milions d'euros en programes d'ocupació entre 2017 i 2021, amb més de 800 persones beneficiàries, segons el balanç que recentment va presentar l'alcalde de la ciutat, José Benlloch. En aquest 2022, cal sumar a aquestes xifres la renovació del Taller d'Ocupació, a més d'altres plans per als quals el Departament d'Economia ha obtingut subvenció com l'atur agrari, el programa d'ús de la Diputació o una nova edició del programa Empuju per a menors de 30 anys, per a la qual s'ha aconseguit una ajuda de 120.000 euros.

Quant al taller d'ocupació que arrancarà al novembre, la formació proporcionarà als seus 30 alumnes, 10 per especialitat, la qualificació necessària per a obtenir els respectius certificats de professionalitat, alhora que faran un treball remunerat amb el salari mínim interprofessional a manera de pràctica dels continguts teòrics apresos, a fi d'augmentar així les possibilitats d'ocupació en aquests sectors.

Els sis llocs de treball per a l'equip tècnic i docent corresponen a director, auxiliar administratiu, tres docents de les especialitats i un mestre de suport que impartirà competències bàsiques. La convocatòria per a aquestes sis places es troba publicada en el tauler d'anuncis electrònic de l'Ajuntament de Vila-real i totes les persones interessades a cobrir aquests llocs poden presentar la sol·licitud en la seu electrònica de l'Ajuntament de Vila-real.

D'altra banda, les persones interessades a participar en el projecte com a alumnes o treballadors, han d'actualitzar la seua demanda a l'Oficina d'Ocupació i mostrar l'interés a realitzar aquest projecte, per a la qual cosa han d'indicar l'especialitat de preferència, un tràmit que es pot realitzar en línia, en el web de Labora, o presencialment a l'Espai Labora. Al cap d'uns dies l'Ajuntament sol·licitarà a aquesta entitat que preseleccione els possibles candidats, que seran avisats per a presentar la documentació en el Registre de l'Ajuntament. Per a més informació, es pot visitar la pàgina web de l'Agència de Desenvolupament Local a través de l'enllaç http://portaltreball.vila-real.es.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es