Inici

Vila-real obté una subvenció de 750.000 euros per a donar una oportunitat laboral a 36 persones en el taller d'ocupació

divendres, 16 de setembre de 2022

Taller d'ocupació 2018

L'Ajuntament de Vila-real ha obtingut una nova subvenció de la Generalitat Valenciana a través del servei d'ocupació Labora per valor de 754.000 euros per a desenvolupar un nou taller d'ocupació amb el qual es donarà formació remunerada a 30 persones durant un any; a més, es contractarà altres sis persones que conformaran l'equip directiu i docent. El taller d'ocupació arrancarà a partir del 21 de novembre i repetirà les tres especialitats formatives de l'edició actual: jardineria, agricultura i atenció sociosanitària.

Amb aquest nou programa d'ocupació, l'Ajuntament de Vila-real consolida la seua estratègia de generació d'oportunitats, que ha suposat una inversió de més de 10 milions d'euros en programes d'ocupació entre 2017 i 2021, amb més de 800 persones beneficiàries, segons el balanç que recentment va presentar l'alcalde de la ciutat, José Benlloch. En aquest 2022, cal sumar a aquestes xifres la renovació del taller d'ocupació, a més d'altres plans per als quals el departament d'Economia ha obtingut subvenció com l'atur agrari, el programa d'ús de la Diputació o una nova edició del programa Empuju per a menors de 30 anys, per a la qual s'ha aconseguit una ajuda de 120.000 euros.

Quant al taller d'ocupació que arrancarà al novembre, la formació proporcionarà als seus 30 alumnes, 10 per especialitat, la qualificació necessària per a obtindre els respectius Certificats de Professionalitat, alhora que faran un treball remunerat amb el Salari Mínim Interprofessional a manera de pràctica dels continguts teòrics apresos, augmentant així les seues possibilitats d'ocupació en aquests sectors.

Els sis llocs de treball per a l'equip tècnic i docent corresponen a director, auxiliar administratiu, tres docents de les especialitats, i un mestre de suport que impartirà competències bàsiques. La convocatòria per a aquestes sis places es troba publicada en el Tauler d'anuncis electrònic de l'Ajuntament de Vila-real i totes les persones interessades a cobrir aquests llocs poden presentar la seua sol·licitud en la seu electrònica de l'Ajuntament de Vila-real.

D'altra banda les persones interessades a participar en el projecte com a alumnes-treballadors, han d'actualitzar en la seua demanda en l'Oficina d'Ocupació, mostrant l'interés a realitzar aquest projecte indicant l'especialitat de la seua preferència, tràmit que es pot realitzar en línia en la web de Labora, o presencialment en el Espai Labora. En uns dies l'Ajuntament sol·licitarà d'aquesta entitat que preseleccione als possibles candidats, els qui seran cridats a presentar la seua documentació en el Registre de l'Ajuntament. Per a més informació es pot visitar la pàgina web de l'Agència de Desenvolupament Local a través de l'enllaç http://portaltreball.vila-real.es.

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es