Inici -> Ajuntament -> Alcalde -> Activitat

Vila-real mostra el seu suport a la dissenyadora internacional Dolores Cortés en la Mercedes-Benz Fashion Week de Madrid

divendres, 16 de setembre de 2022

Desfilada de Dolores Cortes en la Mercedes Benz Fashion Week_3

L'alcalde de Vila-real, José Benlloch, ha acompanyat hui la firma vila-realenca Dolores Cortés en la presentació internacional de la seua col·lecció d'estiu 2023 en la Mercedes-Benz Fashion Week de Madrid, una desfilada a la qual també ha assistit el portaveu municipal del Partit Popular, Adrián Casabó, a qui l'alcalde ha volgut agrair el gest de suport a una empresa "capdavantera a la nostra ciutat i a la Comunitat".

"Tenim a Vila-real una empresa líder en el seu sector; l'última gran dissenyadora de moda del nostre territori, de fet. Una dissenyadora internacional que dona ocupació a prop de 90 dones a la nostra ciutat que fan coses espectaculars, que es posen de manifest en un esdeveniment com la Mercedes-Benz Fashion Week, a escala mundial. Un orgull per a Vila-real i un exemple d'empresa que, fundada fa més de 60 anys per la nostra Filla Predilecta Dolores Cortés, ha sabut adaptar-se als canvis, innovar i ajudar-nos a construir aquesta nova Vila-real del segle XXI", argumenta Benlloch.

L'alcalde destaca també Dolores Cortés com a exemple de diversificació econòmica: "Vila-real és molt més que futbol o ceràmica; és també disseny reconegut internacionalment, gràcies a la iniciativa que en el seu moment va tenir Dolores Cortés de confeccionar el primer vestit de bany elàstic i que tan bé ha sabut mantenir i potenciar la seua filla, Dolores Font Cortés, a qui vull agrair també la seua aposta i la seua implicació constant amb la nostra ciutat, amb accions com l'elaboració de màscares en els pitjors moments de la pandèmia".

Galeria multimèdia

Imatges

Desfilada de Dolores Cortes en la Mercedes Benz Fashion Week_4 Desfilada de Dolores Cortes en la Mercedes Benz Fashion Week Desfilada de Dolores Cortes en la Mercedes Benz Fashion Week_1

Veure més imatges

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es