Inici

Vila-real inverteix 250.000 euros en manteniment de vies urbanes amb l'asfaltat de més de 11.000 metres quadrats de carrers

dilluns, 19 de setembre de 2022

Treballs d'asfaltat del carrer Sant Blai

L'Ajuntament de Vila-real, a través de la Regidoria de Serveis Públics, ha completat la inversió de 250.000 euros en treballs de manteniment de vies urbanes durant aquest any amb l'objectiu de garantir un estat òptim del ferm en les calçades de la ciutat. Les actuacions dutes a terme durant 2022 s'emmarquen en el contracte de manteniment gràcies al qual "podem fer un seguiment permanent de l'estat de les calçades urbanes i donar resposta de manera àgil a les incidències i necessitats que es detecten en la trama viària del terme municipal", segons explica el regidor de Serveis Públics, Xus Madrigal.

Durant aquests dies, s'ha procedit a l'adequació del carrer Sant Blai, on s'han asfaltat prop de mil metres quadrats de calçada, amb un cost de 29.000 euros. Aquesta inversió està inclosa en el contracte de manteniment de vies urbanes i rurals que va entrar en vigor a l'octubre de 2020 amb una vigència de dos anys, per la qual cosa "amb aquests treballs finalitzem l'actual contracte i ja estem treballant en l'adjudicació d'un nou per a l'adequació tant de vies urbanes com rurals que garantisca el bon estat d'aquests vials i la seguretat per a conductors i vianants", apunta Madrigal.

L'actual contracte de manteniment de calçades de vies urbanes i rurals està adjudicat a l'empresa Becsa-Simetria per a donar resposta de manera més àgil a les incidències que es detecten en la trama viària del terme municipal. Amb un import anual de 435.500 euros, la inversió per a vies urbanes ha sigut de 250.000 euros mentre que la quantitat restant s'ha invertit en el manteniment de camins rurals.

En el cas dels carrers del nucli urbà, durant aquest exercici s'ha actuat en més de 11.000 metres quadrats de vials gràcies a aquesta inversió en manteniment.
Respecte a les vies agrícoles, a més de les accions de manteniment, el departament de Serveis Públics ha continuat amb el Pla de millora de camins rurals a través del qual, tal com es va comprometre l'equip de govern en el Consell Agrari Local, està previst actual en tota la xarxa de vials rurals de la ciutat durant aquesta legislatura.

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es