Inici -> Àrees -> Festes -> Junta de Festes

La Junta de Festes obri el termini per a presentar les candidatures a reina i dama de la ciutat el 2023

dimecres, 28 de setembre de 2022

Formulari de candidates a reina i dames 2023_2

La Junta de Festes obri el termini perquè les joves que vulguen optar a ser reina o dama de la ciutat l'any 2023 puguen presentar la seua candidatura. Des del pròxim 1 d'octubre i fins al 31 d'aquest mateix mes, podran presentar-se les sol·licituds en un procés que no ha pogut realitzar-se des de l'any 2019, a causa de la pandèmia de la covid-19.

Els fulls d'inscripció es poden descarregar de la pàgina web de l'Ajuntament de Vila-real i entregar-los en l'oficina de la Junta de Festes, situada a la Casa de la Festa, a la plaça de Mossén Ballester, 2. En aquesta ocasió, a més, el procediment incorpora una novetat important: la possibilitat d'enviar la sol·licitud a través d'un formulari en línia. L'enllaç a la candidatura en línia també podrà trobar-se en la pàgina web municipal, en el departament de la Junta de Festes.

En la candidatura, les joves han d'indicar a quin lloc aspiren -reina o dama- i, a més de les dades personals, se'ls pregunta pel seu historial en festes, preferències en els actes patronals o participació en alguna entitat sociocultural de la ciutat, entre altres qüestions. Per a ampliar la informació podeu contactar amb la Junta de Festes en el telèfon 648 96 11 83.

Descàrrega d’arxius

Descargar archivo

Formulari de candidates a reina i dames 2023_1
Tipus d'arxiu: PDF | Valencià

Galeria multimèdia

Imatges

Formulari de candidates a reina i dames 2023_3 Formulari de candidates a reina i dames 2023
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es