Inici -> Àrees -> Policia Local -> Notícies de la policia

Benlloch destaca l'exemple de sacrifici i vocació de la Policia Local en el dia del seu patró i garanteix el reforç de la plantilla

dijous, 29 de setembre de 2022

Celebració de la festivitat de la Policia Local

La Policia Local de Vila-real ha celebrat hui la festivitat del seu patró, sant Miquel, amb l'acte oficial de formació i lliurament de distincions presidit per l'alcalde, José Benlloch, el comissari principal en cap de la Policia Local, José Ramón Nieto, i la regidora de Seguretat Pública i Emergències, Silvia Gómez. El primer edil ha assegurat que la Policia Local de Vila-real és una referència entre els cossos locals de la Comunitat i ha lloat el "sacrifici, esforç i vocació de servei" dels agents i comandaments del cos. A més, Benlloch s'ha compromés a continuar treballant en el reforç de la plantilla policial per a cobrir els llocs vacants.

L'alcalde ha subratllat que "hem viscut anys molt difícils i dolorosos. Una pandèmia durant la qual, malgrat les dificultats d'una plantilla minvada, la nostra policia ha sabut estar a l'altura". Ara, en un nou moment de crisi a causa de la guerra d'Ucraïna, "sé que tornareu a estar a l'altura. Fareu patent aquesta altra manera de fer policia que us serveix de lema i us caracteritza. Una policia de proximitat, mediadora", ha afegit. "Una policia formada, competent, líder, conciliadora i amiga és la que volem per a la nova Vila-real del segle XXI que estem construint" i per a això "sabem que fan falta sempre més recursos". Per això, Benlloch ha assegurat que "hem començat ja a donar passes importants per a dotar-vos dels recursos que mereixeu, amb la incorporació de 13 nous agents i tres inspectors. Però sabem que no és suficient i no deixem de treballar per a cobrir les places que tenim encara pendents".

Benlloch ha remarcat que "Vila-real està orgullosa d'una policia local que marca la pauta i el camí que després molts altres cossos de seguretat local han seguit. La mediació policial, la Unitat Canina, la Unidipol, que vela contra l'odi, el servei de vigilància amb drons... Fins a 21 unitats i departaments policials que treballeu cada dia perquè la nostra ciutat siga reconeguda com un dels millors cossos municipals del nostre territori i que feu possible que, junts i juntes, construïm una Vila-real millor i més segura".

Per part seua, el comissari principal en cap de la Policia Local, José Ramón Nieto, ha agraït el treball i la implicació de tots i cadascun dels agents, oficials i comandaments del cos local i ha felicitat els policies que recentment s'han incorporat, així com les persones i institucions que han sigut distingides durant l'acte.

Així, amb motiu de la festivitat de Sant Miquel, la Policia Local ha entregat la medalla de la constància als policies que compleixen 25 anys de servei en el cos local, Félix Fuentes i Manuel Juan Fortea. Així mateix, ha reconegut la col·laboració de persones i institucions que cooperen amb la Policia Local: el director de Seguretat i Operatius del Villarreal CF, Manuel Casarrubio; l'inspector en cap de la Policia Nacional de Vila-real, Pedro Ortín; el cap de l'estació de la ITV, Eduardo Tirado, i el Col·legi Públic d'Educació Especial La Panderola.

Finalment, també s'ha entregat una placa commemorativa als policies que s'han jubilat enguany: l'oficial Manuel Diago i els agents Tàfol Barberà, Mª Ángeles Mateu i Manuel Antonio Arnau.

Més fotografies, en el Flickr de l'Ajuntament de Vila-real. 

Galeria multimèdia

Imatges

Celebració de la festivitat de la Policia Local_3 Celebració de la festivitat de la Policia Local_2 Celebració de la festivitat de la Policia Local_1
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es