Inici

Vila-real licita el primer servei permanent de neteja i desbrossament de vies públiques i solars municipals

diumenge, 9 d'octubre de 2022

Treballs de desbrossament de camins rurals

L'Ajuntament de Vila-real ha licitat un servei de desbrossament de vies públiques i solars municipals que permetrà disposar, al llarg de tot l'any, de personal i maquinària especialitzats per a garantir una resposta àgil al manteniment d'aquests espais. El regidor de Serveis Públics, Xus Madrigal, ha destacat l'avanç que suposarà comptar amb aquest servei especialitzat, sobretot des del punt de vista tècnic, i de manera especial per al manteniment de les vies rurals. "La maquinària per a dur a terme aquest tipus de tasques és molt més eficient que el treball manual que realitzem en l'actualitat i que reforcem durant l'estiu amb les brigades de l'atur agrari", explica. A més, el contracte inclou també la neteja dels solars municipals.

El consistori ha publicat la licitació, per un import de 63.355 euros, IVA inclòs per un període de 2 anys. La licitació inclou dos lots, d'una banda la neteja mitjançant desbrossament de vies públiques i solars municipals i d'altra banda el desbrossament de camins rurals. L'empresa adjudicatària es compromet a comptar tant amb el personal especialitzat com la maquinària i les eines per a dur a terme els treballs. Així mateix, haurà d'assegurar el correcte tractament i eliminació dels residus resultants. Les actuacions es realitzaran sota la coordinació dels Serveis Públics i hauran d'executar-se en el termini de set dies a comptar des de l'ordre de treball, en cas de ser ordinària, i en només dos dies des de l'ordre de treball si es tracta d'una actuació urgent.

Madrigal ha destacat que "amb aquest nou contracte, impulsarem el primer Pla de manteniment permanent en la xarxa de camins del terme; xarxa que no sols és fonamental per a la nostra agricultura sinó que també és molt utilitzada pels veïns i veïnes en els seues masets i segones residències. Una solució definitiva als treballs que estem segurs que permetrà millorar molt l'estat dels camins i que fins i tot ens permetrà actuar també en els solars municipals", detalla Madrigal, qui adverteix que el departament ha estat treballant en aquest pla de manteniment permanent des de fa temps.

Les empreses interessades a optar a la licitació tenen de termini fins al pròxim 21 d'octubre per a presentar les seues ofertes.

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es