Inici

L'Ajuntament de Vila-real i la Fundaciˇ Caixa Rural inicien la sisena ediciˇ del M˛dul d'Especialitzaciˇ Professional Aula Mentor en Disseny GrÓfic i Inkjet

dijous, 13 d'octubre de 2022

Inici del curs d'especialitzaciˇ en Disseny i Inkjet de l'Aula Mentor_1

Aquesta setmana ha comenšat el VI M˛dul d'Especialitzaciˇ Professional Aula Mentor Vila-real especialitzat en Disseny GrÓfic i Inkjet impulsat pel Ministeri d'Educaciˇ. La regidora de la Universitat Popular de l'Ajuntament de Vila-real, Rosario Royo, i la patrona de la Fundaciˇ Caixa Rural Vila-real, Maite Mulet, entitats organitzadores dels m˛duls, han donat la benvinguda als alumnes i han destacat la importÓncia d'adquirir una bona formaciˇ i de continuar adquirint coneixements al llarg de la vida.

Aquest m˛dul, que es prolongarÓ fins al mes d'abril de 2023, ensenyarÓ als participants el maneig d'eines com ara Photoshop, Indesign i Illustrator i la seua aplicaciˇ a la decoraciˇ digital cerÓmica mitjanšant la tecnologia Inkjet, molt demandada en el sector cerÓmic, principal motor econ˛mic de la provÝncia de Castellˇ.

En la primera part del curs, que s'imparteix a l'aula de noves tecnologies del Centre Social de la Fundaciˇ, es desenvolupen els processos d'ediciˇ de fotografies digitals amb Photoshop, logotips i formes amb Illustrator i autoediciˇ i maquetaciˇ professional de fullets i revistes amb InDesignCS6. En finalitzar el curs, l'alumnat dominarÓ diferents tŔcniques de treball dirigides a l'ediciˇ bÓsica i a l'obtenciˇ de diferents efectes especials, fotocomposicions i altres tipus de grÓfics aplicables a la comunicaciˇ impresa o en lÝnia per a la promociˇ d'empreses, productes o esdeveniments.

D'altra banda, en el segon apartat del m˛dul, es treballarÓ l'aplicaciˇ del Photoshop mitjanšant la tecnologia Inkjet, una aplicaciˇ cada vegada mÚs demandada en la ind˙stria cerÓmica actual i una bona oportunitat per a especialitzar-se en aquest camp.

Galeria multimèdia

Imatges

Inici del curs d'especialitzaciˇ en Disseny i Inkjet de l'Aula Mentor
Destaquem
App Banner Sala de prensa B˙stia CiutadÓ Venta d'entrades AccÚs a la seu electr˛nica interior Banner Cita Previa
Plaša Major s/n. 12540 Vila-real (Castellˇ)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposiciˇ de notificacions: notificaciones@vila-real.es