Inici

Els Premis Globalis amplien el termini per a la presentació de candidatures fins al 24 d'octubre

dijous, 13 d'octubre de 2022

Premis Globalis_2

La presentació de candidatures a la convocatòria dels Premis Globalis s'ha ampliat fins al dilluns 24 d'octubre a les 23.59 hores. Els interessats a presentar-se als Premis Globalis 2022 podran trobar les bases i el formulari de participació en el web de Fundació Globalis www.fundacionglobalis.org.

La Fundació Globalis, amb el suport de l'Ajuntament de Vila-real, ha convocat la novena edició dels Premis Globalis a través dels quals volen identificar, reconéixer, promoure i divulgar l'esforç dels emprenedors i empreses que estan al capdavant d'iniciatives empresarials innovadores. Els guardons pretenen destacar les capacitats per a portar endavant els projectes empresarials innovadors i mostrar exemples que fructifiquen en noves iniciatives.

Com en edicions anteriors, s'entregarà un primer premi valorat en 1.500 € i un accèssit de 500 € a persones empresàries o autònomes que hagen apostat per la innovació en producte o servei. També s'atorgarà un altre accèssit de 500 € a una empresa jove, és a dir, una empresa o empresari individual que haja arrancat la seua activitat econòmica amb posterioritat a l'1 de gener de 2015. També s'entregarà el Premi Trajectòria en reconeixement a l'empresari o empresa de Vila-real que haja destacat per la seua trajectòria i creixement.

A més d'aquests premis, l'Ajuntament de Vila-real concedirà el Premi Vila-real Innpulso com a reconeixement per a l'empresa que representarà la ciutat en les diferents trobades organitzades en el marc de la Xarxa Nacional de Ciutats de la Ciència i la Innovació i la Xarxa Valenciana de la Innovació. Precisament, aquest divendres, Xavi García, responsable de l'empresa Texturjet, guanyadora del Premi Globalis 2021 i el Premi Vila-real Innpulso, acudirà a la trobada Innpulso Emprén a València amb la primera tinent d'alcalde, Silvia Gómez i membres de Fundació Globalis.

Als Premis Globalis 2022, com en edicions anteriors, poden apuntar-se pimes, empresaris individuals, cooperatives, comerços i establiments, independentment de la seua forma jurídica, situats a Espanya, tal com resen les bases de la convocatòria i el formulari de participació que es troba en el web de Fundació Globalis. El termini de presentació de candidatures finalitza el 24 d'octubre a les 23.59 hores. Els projectes guanyadors es coneixeran el 18 de novembre de 2022 en el lliurament de premis.

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es