Inici -> Àrees -> Esports -> Notícies esports

La 5K de l'SME pren el relleu en el circuit de carreres populars a benefici de la lluita contra el càncer infantil

dijous, 13 d'octubre de 2022

Presentació de la cursa 5K del Servei Municipal d'Esports

Després de la carrera popular amb motiu del 200 aniversari de les rosarieres del passat mes de setembre, Vila-real suma una nova prova esportiva en el seu circuit de carreres populars. En aquest cas es tracta de la setena edició del 5K del Servei Municipal d'Esports (SME). El regidor d'Esports i Salut, Javier Serralvo, juntament amb el responsable de l'SME, José Ramón Cantavella, han presentat hui la carrera, que tindrà lloc el dia 23 d'octubre amb eixida a les 9.30 hores a l'avinguda de Portugal, enfront de l'IES Broch i Llop.

"Vila-real acull de nou la carrera 5K de l'SME, una iniciativa que vam començar el 2015 i que enguany celebra la setena edició, després d'haver de cancel·lar-se el 2020 per la pandèmia. Ara, a poc a poc recuperarem la normalitat del circuit anual de carreres populars; per a l'edició 2022 hem organitzat 8 carreres però esperem arribar a 10 en l'edició de l'any que ve", indica el regidor Javier Serralvo. L'edil afig que la carrera tindrà de nou un caràcter solidari i enguany l'aportació de 5 euros dels participants anirà destinada a l'Associació Pintando el Camino en Rosa-Aspanion, dedicada a l'ajuda de xiquets i xiquetes amb càncer.

El responsable de l'SME, José Ramón Cantavella, ha detallat que es tracta d'un circuit circular pla de 5 quilòmetres que passarà per diverses avingudes de la ciutat i que tindrà inici i fi a l'institut Broch i Llop, on en acabar la carrera es farà el lliurament de trofeus, per la qual cosa ha agraït la col·laboració del centre educatiu. "Vila-real, en el seu compromís com a ciutat de la Salut i de l'Esport, cerca fomentar la pràctica del running com a activitat física saludable. Per a fer-ho més accessible per a tota la població, el circuit és d'una distància relativament curta i està dividit en 16 categories que van des de la classificació per a menors de 20 anys, fins a la categoria 80 a 85 anys", indica Cantavella.

Com a novetat, per a causar la menor molèstia possible als veïns i veïnes de la ciutat, el dia previ a la carrera es repartiran fullets informatius on s'indicarà les hores i localització dels punts del circuit on s'obriran passos perquè puguen circular els vianants durant el transcurs de la carrera. A més, tots dos han agraït la col·laboració de Creu Roja, Protecció Civil i Policia Local per al desenvolupament de la carrera, així com del personal de l'SME.

La inscripció podrà fer-se físicament fins al 15 d'octubre als comerços Aif Sport, Deportes Eva i Esport 2 i es podrà fer telemàticament fins al 19 d'octubre a través de l'enllaç https://hj-crono.es/5k-sme-vila-real

El circuit de carreres populars d'enguany es completarà el 13 de novembre amb la 5K solidària de Lluïsos i la tradicional Sant Silvestre, el 30 de desembre.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es