Inici -> Àrees -> Economia -> Notícies

Vila-real estrena un punt pioner Stop & Go per a rellançar el Mercat Central com a referència de proximitat i qualitat

dimecres, 19 d'octubre de 2022

Presentació del punt Stop & Go del Mercat Central

El Mercat Central de Vila-real incorporarà un punt Stop & Go, una iniciativa innovadora i pionera a la província en el marc de la campanya Vila-real, un mercat amb vida, impulsada per la Regidoria de Comerç, amb la col·laboració de la Cambra de Comerç i finançada amb fons europeus. El punt Stop & Go consisteix en un servei de recollida ràpida de productes, a través d'una parada específicament reservada i senyalitzada enfront del Mercat perquè la clientela puga fer les seues compres còmodament a través del WhatsApp i recollir-les directament sense haver d'estacionar o fer cues.

"Tenim un mercat excepcional, amb grans professionals i productes de proximitat i d'una qualitat excel·lent. Un mercat innovador, que va demostrar durant la pandèmia la seua capacitat d'adaptació amb serveis de venda a domicili, per exemple, i que abans de la covid va començar a prendre un impuls molt interessant. Aquesta iniciativa s'emmarca en el Pla estratègic de dinamització del mercat que vam iniciar el 2019, per a tornar a rellançar el nostre Mercat Central i afermar-lo com el servei de qualitat, proximitat i referència que és", detalla el regidor de Comerç, Diego A. Vila. L'edil ha estat acompanyat durant la presentació del punt Stop & Go pel president dels venedors del Mercat, Santi Manrique, i el representant de la Cambra de Comerç de Castelló, Paco García, que ha destacat el treball de l'entitat de suport al comerç urbà per a afavorir la seua diferenciació, professionalització i associacionisme. "Una ciutat sense comerç urbà no és possible. Aquesta campanya serà molt positiva no sols per a afavorir les vendes del Mercat sinó que també farà als usuaris més feliços, perquè la gent som més feliços quan socialitzem. I el Mercat és un lloc per a venir, xarrar amb els professionals i portar-nos a casa productes de qualitat", detalla García. En la mateixa línia, Manrique valora la campanya com un impuls important per als venedors.

Per a facilitar les compres i afavorir l'accés de la ciutadania, el Mercat Central ha habilitat aquest sistema de venda mitjançant el qual l'usuari podrà fer la seua compra per WhatsApp, a través dels números facilitats en el web mercatcentralvila-real.com i concertar l'hora de la recollida. Una vegada en el Mercat, pararà en el punt Stop & Go específicament reservat i avisarà per telèfon perquè li acosten fins al cotxe la compra.

"És un projecte pilot molt interessant que estem segurs que ens ajudarà a continuar dinamitzant el nostre Mercat Central i impulsant les vendes, per a seguir sent un referent", agrega Vila. Amb aquest mateix objectiu, dilluns que ve el Mercat llançarà una campanya a través d'Instagram per a sortejar un joc de mestre paeller entre els usuaris que s'impliquen en la iniciativa.

Galeria multimèdia

Imatges

Presentació del punt Stop & Go del Mercat Central_1
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es