Inici -> Ajuntament -> Alcalde -> Activitat

Vila-real cobreix 10 places d'auxiliar administratiu malgrat convocar 100 persones per a dotar 22 llocs vacants

dimecres, 19 d'octubre de 2022

Ajuntament de Vila-real_9

L'alcalde de Vila-real, José Benlloch, ha signat aquest matí les actes de presa de possessió de 10 nous auxiliars administratius en la plantilla de l'Ajuntament. Aquestes places suposen menys de la meitat de les 22 que el Departament de Recursos Humans tenia previst cobrir, dotades amb pressupost, en un procés d'aprovisionament de personal al qual solament van respondre 17 de les 100 persones convocades en la borsa.

"Estem fent un esforç enorme per a dotar l'Ajuntament del personal que necessita i mereix, obrim els processos i tenim els diners. Però, malgrat comptar amb el pressupost i la voluntat ferma de cobrir les places, ens trobem amb situacions incomprensibles com aquesta: que d'una borsa de 128 persones i un centenar de persones contactades directament, a penes s'han presentat 17 i tan sols hem pogut cobrir 10 de les 22 places que teníem previstes", lamenta Benlloch. Els nous auxiliars administratius s'incorporaran als departaments de Serveis Socials, Atenció Ciutadana, Sancions, Tresoreria i Cadastre. Per a la provisió de les 22 places previstes, s'havien reservat 135.000 euros per a cobrir salaris i Seguretat Social fins a final d'any.

 "Som conscients del dèficit de personal que tenim a l'Ajuntament de Vila-real i estem posant tots els nostres mitjans i esforços per a optimitzar els recursos i incorporar personal, malgrat les tremendes dificultats a les quals ens enfrontem, derivades del pagament de l'herència i empastres del PP als quals sumem una inflació galopant i uns costos energètics que van camí de triplicar-se en tan sols un any", incideix l'alcalde, qui lamenta que no hagen pogut proveir-se les 22 places previstes. Tant el primer edil com el regidor de Recursos Humans, Álvaro Escorihuela, treballen en noves alternatives i processos per a reforçar la plantilla d'auxiliars administratius i altres llocs pendents. "Però els temps en l'Administració són els que són i aquesta falta de resposta ens retardarà molt l'aprovisionament de les places", conclou Benlloch.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es