Inici -> Ajuntament -> Alcalde -> Activitat

L'Ajuntament de Vila-real obri les seues portes per a donar un comiat càlid a José Manuel Llaneza amb un llibre de condolences i un espai de records

dissabte, 22 d'octubre de 2022

L'alcalde i Roig signen en el llibre de condolences de José Manuel Llaneza_2

El Villarreal CF i l'Ajuntament de Vila-real, que ha decretat tres dies de dol per la defunció de José Manuel Llaneza Durá, Medalla d'Or de la ciutat i vicepresident del club, han habilitat un espai en la recepció del consistori de la ciutat perquè els aficionats de l'entitat groga puguen brindar un comiat càlid i sentit a qui fora el seu vicepresident i un dels principals representants de la institució que, amb la seua familiaritat, afecte i carisma, sempre va estar prop dels aficionats groguets.

En el llibre de condolences la ciutadania podrà dedicar un afectuós comiat i també s'ha habilitat un espai per a tot aquell que vulga deixar algun element de valor sentimental a una de les figures més importants de la història del conjunt groc.

L'horari establit per a visitar aquest espai és el divendres 21 d'octubre de 17.00 a 21.00 hores; dissabte, 22 d'octubre, de 9.00 a 21.00 hores; i diumenge 23 d'octubre, de 9.00 a 21.00 hores.

L'alcalde de la ciutat, José Benlloch, i el president del Villarreal CF, Fernando Roig, han passat per l'espai en record de Llaneza per a mostrar el seu respecte i estima pel vicepresident del Villarreal CF amb una dedicatòria de comiat en el llibre de condolences.

Galeria multimèdia

Imatges

L'alcalde i Roig signen en el llibre de condolences de José Manuel Llaneza_1 L'alcalde i Roig signen en el llibre de condolences de José Manuel Llaneza
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es