dilluns, 24 d'octubre de 2022
La Cuina en viu ha obert les XIII Jornades Gastronòmiques Mengem a Vila-real Olla de la Plana, organitzades per l'Associació d'Hostaleria i d'Oci de Vila-real (Ashiovi) de la mà de l'Ajuntament de Vila-real i amb la col·laboració de l'Associació Gastronòmica de Vila-real.
L'acte, que s'ha celebrat al Teatre Tagoba, ha tingut com a padrí el conegut i televisiu cuiner Pepe Rodríguez, del programa MasterChef. Els ponents han sigut els cuiners amb estrela Michelin Aitor Arregi, del restaurant Elkano amb "Lacrème (Paisaje culinario, desembarco de la parrilla)"; Vicent Guimerà, del restaurant L'Antic Molí amb "Nuestra olleta de tendones"; Alberto Ferruz, del restaurant BonAmb amb "La luz del Mediterráneo"; Alejandra Herrador i Emanuel Carlucci, del restaurant Atalaya amb "El atún rojo, su aplicación en los guisos".
Aquesta vesprada, a la plaça de la Vila també s'ha celebrat el Concurs Nacional d'Olla de la Plana Pasqual Batalla i la degustació popular d'olleta, a benefici de l'Associació Enach (Associació de Malalties Neurodegeneratives per Acumulació Cerebral de Ferro).
Més fotografies, al Flickr de l'Ajuntament de Vila-real
Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es