Inici -> Àrees -> Economia -> Notícies

Vila-real llança la tercera campanya de la targeta Fem poble amb bonificacions del 30% en el consum en establiments locals

dijous, 3 de novembre de 2022

Presentació de la tercera campanya de la targeta Fem poble

L'Ajuntament de Vila-real llança la tercera campanya de la targeta Fem poble per a incentivar el consum en comerços i serveis de la localitat, amb bonificacions del 30% de l'import de les compres en els establiments adherits, fins a un màxim de 60 euros per targeta. El regidor de Comerç, Diego A. Vila, i el director de Caixa Rural Vila-real, Manuel Cubertorer, han presentat la campanya, acompanyats pel president de l'Associació d'Hostaleria i Oci de Vila-real (Ashiovi), Emilio Miralles, i la secretària de la Unió de Comerç de Vila-real (Ucovi), Tere Esteve. Aquesta iniciativa va sorgir de l'acord de tots els grups municipals en el marc del Pacte local pel renaixement de Vila-real. Sota el lema 'Comprant al poble, fem poble', el projecte uneix innovació, suport a l'economia i el comerç local, i vertebració del municipi, amb la implicació de la societat.

Diego A. Vila ha explicat que, amb aquesta tercera campanya, l'Ajuntament de Vila-real haurà injectat prop de 200.000 euros en una proposta que "naix del treball conjunt i la unió amb la societat per a superar les dificultats del comerç i l'hostaleria de Vila-real, primer per la pandèmia, i ara a causa de la incertesa econòmica mundial". El regidor ha incidit en la necessitat de "continuar treballant de la mà i avançar en un pla comercial i econòmic que continue donant esperances a una Vila-real que sempre renaix de les dificultats".

La campanya es desenvoluparà del 7 de novembre al 16 de desembre, amb una bonificació del 30% de l'import de les compres en els comerços i establiments adherits, fins a un màxim de 60 euros per targeta, per a les primeres 2.500 targetes. Manuel Cubertorer ha detallat que la targeta Fem poble va nàixer "en un moment de dificultat, i des de la Fundació Caixa Rural vam tenir clar que havíem de donar suport al projecte". Des que es va posar en marxa, fa ja més d'un any, s'han emés un total de 2.000 targetes i el director de Caixa Rural Vila-real ha animat la ciutadania a "sol·licitar-la si encara no la tenen, per a poder beneficiar-se de les bonificacions comprant en els més de 200 comerços i establiments de la ciutat adherits a la campanya". La targeta es pot sol·licitar a través del web Vilatenda, a les oficines d'Efecte Vila-real, de dilluns a divendres de 10.00 a 13.00 hores, i a les oficines de Caixa Rural Vila-real. Es tracta d'una targeta de prepagament que no va vinculada a cap compte. Manuel Cubertorer ha recordat que "tenim un estoc limitat de targetes", per la qual cosa ha insistit que els veïns i veïnes que encara no la tenen s'animen a sol·licitar-la perquè "es tracta d'un projecte que realment ajuda a incentivar les compres en el comerç local, gràcies a una important injecció econòmica que realitza l'Ajuntament".

Per part seua, Tere Esteve, secretària d'Ucovi, i Emilio Miralles, president d'Ashiovi, han valorat molt positivament aquesta iniciativa i han animat tant els comerciants i hostalers com la ciutadania a adherir-s'hi. Finalment, el regidor de Comerç ha agraït a la Fundació Caixa Rural Vila-real, a Ashiovi i a Ucovi, així com als grups municipals, el seu suport a aquesta proposta.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es