Inici -> Ajuntament -> Alcalde -> Activitat

Una nova publicació aprofundeix sobre la tradició de les festes de carrer a Vila-real

dijous, 3 de novembre de 2022

Presentació del llibre sobre les festes de carrer

La Casa dels Mundina ha acollit la presentació del llibre Les festes de carrer. La religiositat popular al nostre poble Vila-real, a càrrec de mossén Vicent Gimeno i Estornell, Joaquín Lizandra Rubio i Pasqual Lluís Segura Moreno.

A l'acte han assistit membres de la corporació municipal i l'alcalde de la ciutat, José Benlloch, qui ha volgut reconéixer als autors la tasca en la creació d'aquest llibre, i ha assegurat que "tot i ser una ciutat que creix i canvia, evolucionant i sent referent en àrees com l'esport o la ceràmica, seguim recordant i mantenint les nostres tradicions com les festes de carrer". L'alcalde de la ciutat ha volgut tenir també un record per a Leandre Adsuara i Pasqual Batalla, que "tot i no estar ja entre nosaltres, aquest llibre ens ajuda a sentir-los prop ja que van participar activament en aquest projecte".

Durant la presentació, l'organista Augusto Belau ha interpretat els gojos de les festes de carrer, compilats també en aquesta publicació.

Més fotografies, al Flickr de l'Ajuntament de Vila-real

Galeria multimèdia

Imatges

Presentació del llibre sobre les festes de carrer_3 Presentació del llibre sobre les festes de carrer_2 Presentació del llibre sobre les festes de carrer_1
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es