Inici -> Ajuntament -> Alcalde -> Activitat

Benlloch celebra la confirmació de la gigafactoria de Volswagen a Sagunt: "És una magnífica notícia en l'actual context de crisi"

dijous, 10 de novembre de 2022

L'alcalde de Vila-real, José Benlloch, ha celebrat la decisió de Volkswagen d'apostar definitivament per la construcció de la seua gigafactoria de bateries a la localitat valenciana de Sagunt. Benlloch ha felicitat "tots els que han fet possible" aquest megaprojecte de la multinacional alemanya i ha assegurat que "es tracta d'una magnífica notícia en l'actual context de crisi i de dificultats greus en l'economia que estem travessant".

L'alcalde de Vila-real ha felicitat de manera especial el president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, i el president del Govern, Pedro Sánchez, per les gestions per a retenir aquesta inversió a la Comunitat Valenciana. També ha donat la seua enhorabona a l'alcalde de Sagunt, Darío Moreno, i ha remarcat que "estem davant una notícia fonamental per a la nova Europa del segle XXI, la nova Espanya del segle XXI, la nova Comunitat Valenciana del segle XXI i la nova Vila-real del segle XXI".

"Estic convençut que a Vila-real, per la nostra ubicació estratègica entre el port de València i el port de Castelló, també podrem aprofitar les oportunitats que aquest projecte ens brindarà com a pol d'atracció d'inversions", conclou l'alcalde. Amb tot, Benlloch afig que "estem contents i il·lusionats pel futur però no podem deixar morir el present que és futur". En aquest sentit, ha reiterat la seua reivindicació per la situació del sector ceràmic. "La ceràmica es mor, milers d'ocupacions del present estan en perill, i seria una gran irresponsabilitat històrica que això ocorreguera". Per aquest motiu, el primer edil subratlla que "cal prendre decisions contundents i valentes ja, o tancaran i se n'aniran a produir fora de la nostra província". "Cap futur és viable si no s'assegura el present", conclou.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es