Inici

Ajuntament i Fundació Caixa Rural Vila-real faciliten la localització de col·lectius de risc amb la reactivació de la campanya de polseres de seguretat i emergències

diumenge, 13 de novembre de 2022

Campanya de polseres de seguretat i emergències

L'Ajuntament de Vila-real amb la col·laboració de la Fundació Caixa Rural Vila-real reactiva les polseres de seguretat i emergència centrant la seua atenció en els col·lectius vulnerables i els xiquets. Els terminals faciliten a les forces de seguretat la identificació de col·lectius en risc mitjançant un codi QR en casos d'emergència. D'aquesta manera, a través de la informació de contacte incorporada a una base de dades, les forces de seguretat poden identificar ràpidament a alguns col·lectius com poden ser xiquets, majors o persones amb capacitats especials en situacions d'emergència.

De moment, els dispositius han arribat a col·lectius com els de persones amb demències i problemes cognitius, persones amb capacitats especials, majors de 65 anys i menors de 8 anys. Encara així, és important continuar donant a conéixer aquesta iniciativa que pot ajudar a les persones en moments d'emergència. Per això, les persones interessades a obtindre una polsera de seguretat poden acostar-se al punt d'atenció del Centre social de la Fundació Caixa Rural Vila-real (plaça de la Vila, 2) de dilluns a divendres de 10.00 a 13.00 i de 17.00 a 20.00 hores.

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es