Inici

El Consell de Xiquets i Xiquetes commemora el Dia Universal del Xiquet amb activitats on ells són els protagonistes

diumenge, 13 de novembre de 2022

Consell de Xiquets i Xiquetes de Vila-real_4

El Consell de Xiquets i Xiquetes de Vila-real i la Regidoria de Participació Ciutadana celebrarà el pròxim 19 de novembre una jornada de tallers i activitats a partir de les pròpies propostes del consell, amb motiu de la commemoració del 20 de novembre, Dia Universal del Xiquet.

"Volem que la participació dels xiquets i xiquetes siga real, per això, per segon any consecutiu, són ells els que han triat com i quan volen celebrar el seu dia i a més s'encarregaran de dirigir les activitats, sota la supervisió de monitors. El Consell ha treballat durant les seues reunions en l'elaboració dels tallers i, com a resultat, han dissenyat una jornada que tindrà com a tema principal la difusió dels drets de la infància", assenyala la regidora de Participació Ciutadana, Miriam Caravaca. Les activitats començaran al matí a l'avinguda de Portugal, amb l'elaboració d'un grafit dissenyat pel Consell de Xiquets i Xiquetes, que pintaran juntament amb un grafiter professional. A la vesprada, la commemoració es traslladarà a la plaça Major, on tots els xiquets i xiquetes podran participar en les activitats com un teatre infantil, un taller de xapes, pintura amb les mans o decoració d'un arbre amb missatges, entre altres, a més de la lectura d'un manifest, en el qual també s'explicarà la labor del Consell de Xiquets i Xiquetes i la seua implicació amb la ciutat.

"Estem molt satisfets amb el nou Consell del curs 2022-2023, perquè estan demostrant molt interés i ganes d'implicar-se amb la ciutat, que és el que tractem d'aconseguir amb aquesta iniciativa: donar-los eines perquè aprenguen a implicar-se i a reflexionar sobre com millorar la ciutat i el seu entorn", explica la regidora. Caravaca conclou que els xiquets ja estan treballant en nous projectes, com la creació d'una placa commemorativa que més endavant s'instal·larà en un dels parcs o places de Vila-real.

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es