Inici

La cooperativa Real Export rebrà el Premi Trajectòria 2022 de Fundació Globalis

dilluns, 14 de novembre de 2022

Real Export, Premi Trajectòria 2022 de Fundació Globalis

La cooperativa Real Export recollirà el premi que li atorga la Fundació Globalis en una gala que se celebrarà divendres que ve 18 de novembre a les 12.30 h al Centre de Congressos, Fires i Trobades de Vila-real i que compta amb el suport de l'Ajuntament de Vila-real, Multiópticas, Dolores Cortés, Vidres, Esmalglass-Ítaca i Élite Cementos. Globalis ha considerat que aquesta cooperativa és mereixedora d'aquest reconeixement atés que ha sabut implementar i adaptar-se a les necessitats del sector i té un llarg recorregut atés que va nàixer el 1999 a conseqüència de la fusió de les dues cooperatives citrícoles de major volum de Vila-real, la Cooperativa Agrícola Cosecheros de Naranja (Cosecheros), fundada el 1932 i la Cooperativa Frutera Villarrealense (Cofrutvi), fundada el 1964, totes dues amb gran tradició en la comercialització de cítrics.

Actualment, Real Export està integrada per més de 300 socis i es dedica a la producció en el camp, manipulació i venda de cítrics per a consum en fresc, a més disposa d'un magatzem al camí del Cedre de Vila-real, de més de 20.000 metres quadrats, dotat de moderna tecnologia per a la manipulació de cítrics en el qual treballen 140 persones, a més de les més de 200 que durant la campanya recullen la fruita dels camps. La cooperativa és eminentment exportadora i els seus clients són tant grans superfícies com comerç tradicional i les seues taronges i clementines arriben pràcticament a tothom. De fet, la passada campanya va arribar a 29 països, com poden ser Alemanya, Polònia, Bèlgica, França, l'Aràbia Saudita, Emirats Àrabs, etc. Tot això l'ha convertida en una cooperativa de referència, guardonada amb diversos premis a l'exportació i empresa innovadora.

En la cita, a més del Premi Trajectòria a la cooperativa Real Export, s'atorgaran altres tres guardons que comptaran amb una dotació econòmica total de 2.500 euros. S'entregarà un primer premi valorat en 1.500 €, un accèssit de 500 € a una empresa que aposte per la innovació i un altre accèssit de 500 € a una jove empresa. Així mateix, l'Ajuntament de Vila-real concedirà el Premi Vila-real Innpulso com a reconeixement per a l'empresa que representarà a la ciutat en les diferents trobades organitzades en el marc de la Xarxa Nacional de Ciutats de la Ciència i la Innovació i la Xarxa Valenciana de la Innovació.

El lliurament de guardons serà el tancament de la fira Destaca, organitzada per la Càtedra d'Innovació Ceràmica Ciutat de Vila-real, que comença el dimecres 16 de novembre al Centre de Congressos, Fires i Trobades de Vila-real. Per a assistir al lliurament de guardons serà necessària inscripció prèvia a través del web de Globalis, www.fundacionglobalis.org, encara que l'acte també podrà seguir-se en directe a través de Facebook, LinkedIn i Youtube de Globalis.

Galeria multimèdia

Imatges

Real Export, Premi Trajectòria 2022 de Fundació Globalis_1
Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es