Inici

L'obra 'En tierra extraña' arriba a l'Auditori Municipal per a recaptar fons a benefici de Conquistando Escalones

dilluns, 14 de novembre de 2022

Presentació de l'obra de teatre 'En tierra extraña'

El pròxim 25 de novembre, l'Auditori Municipal Músic Rafael Beltrán Moner de Vila-real acollirà, a partir de les 22.00 hores, En tierra extraña, una obra de teatre musical en la qual Diana Navarro es posa en la pell de Concha Piquer per a imaginar una trobada al ritme de cobles i jazz amb Federico García Lorca (Alejandro Vera) amb l'ajuda del poeta i amic de tots dos, Rafael de León (Avelino Piedad); un espectacle per al qual "esperem penjar el cartell de no hi ha entrades", ha avançat la coordinadora de Comunicació de Conquistando Escalones, Beatriz Salas.

L'associació ha presentat aquest matí al parc comercial i d'oci Estepark el pròxim esdeveniment cultural que està organitzant amb l'objectiu de recaptar fons per a la investigació mèdica de la distròfia muscular de cintures 1F/D2 i el VIH. Salas ha estat acompanyada en la presentació per la directora d'Estepark, María Ángeles Palmí; la regidora de Cultura de Vila-real, Rosario Royo, i Cristian Iserte, family banker de l'entitat Mediolanum.

Les entrades, amb un donatiu de 18 € (venda anticipada) i 23 € en taquilla, estan disponibles en el web Servientradas i en el Restaurant NU de Vila-real (avinguda del Cedre, 17). A més, en Servientradas també hi ha disponible una Fila 0 per a aquelles persones que vulguen col·laborar amb Conquistant Escalons però no puguen assistir a l'esdeveniment.

En tierra extraña s'emmarca en la Setmana Solidària de la Fundació Mediolanum i cal destacar que es tracta d'una producció "meravellosa" del Teatre Espanyol i SOM, que ha realitzat ja dues temporades a Madrid amb un èxit "rotund" de públic i crítica i una "impressionant" gira, amb una funció única a Vila-real.

Salas ha destacat l'esforç que s'ha fet des de l'associació per a poder portar una producció d'aquestes característiques a Vila-real i ha agraït la col·laboració de "les diferents entitats i empreses que han col·laborat i s'han involucrat perquè aquest acte siga possible i el seu fi siga el de recaptar fons per a les investigacions mèdiques, que ja es troben en un punt molt avançat". En aquesta línia, cal destacar el suport de l'Ajuntament de Vila-real, Banco Mediolanum, Fundació José Soriano, Discesur, Canseco Cerámicas, Aluframe, Vila-real Veterinaria, Ingeniería Ma-vic, Salatal Club, Br Asociados, Estepark, Covalca, Bogart, Promopublic, Calcsicova, Disinel, Hotel Bersoca, Volumen Zero, Els Flamencs Grocs, Óptica Tárrega 40 i Fundació Port de Castelló.

Per part seua, la regidora de Cultura de Vila-real, Rosario Royo, ha destacat que "l'Ajuntament sempre els ajudarà en totes les accions solidàries de l'associació que suposen un acostament a la cultura, donar visibilitat a les persones amb capacitats diferents i prendre consciència de les necessitat d'investigar".

Així mateix, Cristian Iserte, family banker del banc Mediolanum, ha assenyalat que la recaptació obtinguda gràcies a En tierra extraña, la Fondazione Medionalum -matriu italiana del banc- "la duplicarà, fins a una quantitat màxima de 5.000 euros", per la qual cosa ha animat a "comprar les entrades i realitzar un ple absolut de l'Auditori de Vila-real". La directora d'Estepark, María Ángeles Palmí, ha indicat que entre els objectius del parc comercial està el de "continuar estrenyent llaços amb entitats de Vila-real com Conquistando Escalones, que realitzen accions tan notòries".

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es